Thaimaalainen epäilty pidätetty Grislyn murha- ja hajottamistapauksessa: Japanilaisten Yakuza-jäsenten väitetty osallisuus paljastuu Nonthaburissa

Nonthaburi-

Klo 9 30. huhtikuuta 23 Bang Bua Thongin tutkintapoliisi ja asiaankuuluvat poliisit vangitsivat thaimaalaisen epäillyn, joka oli osallisena tuntemattoman miehen julmassa murhassa ja paloittelussa Bang Bua Thongin alueella Nonthaburissa.

Poliisin raportin mukaan tunnistamattomia ihmisjäännöksiä, kuten ihmisen pääkalloja, raajoja ja muita ihmisen osia, löydettiin ensimmäisen kerran 19. huhtikuuta eri paikoista Bang Bua Thongista, Nonthaburista, mustien pussien sisällä. Poliisi tutki tapausta ja jäljitti thaimaalaisen epäillyn osallisena murhassa ja hajotuksessa.

Thaimaalainen epäilty, joka on julkisesti tunnistettu vain Mr. Gameiksi, 34, oli väitetysti osallisena julmassa murha- ja paloittelutapauksessa. Aluksi epäilty kertoi poliisille, että kolme japanilaista palkkasi hänet viemään heidät Phutthamonthon Sai 2 -alueella Bangkokiin.

Matkalla pyydettyyn paikkaan japanilaisten kerrottiin käyneen kiivasta riitaa keskenään ajoneuvon sisällä. Tehtaalle saavuttuaan kaksi japanilaista matkustajaa takapenkillä antoi Gamelle merkin, että he astuisivat ulos autosta. Thaimaalainen epäilty meni tupakoimaan ulos ja odotti heitä.

Yhtäkkiä ajoneuvon sisältä kuului laukaus, Gamen väitettiin ryntäneen katsomaan ja huomannut, että edessä istuva japanilainen oli ammuttu päähän. Sen jälkeen kahden muun japanilaisen väitettiin tuoneen japanilaisen ruumiin tehtaalle.

Raportin mukaan japanilaiset palasivat tehtaalta monien mustien laukkujen kanssa ja Gamen väitettiin ajavan useisiin paikkoihin Bang Bua Thongissa hävittääkseen japanilaisen ihmisen jäänteitä sisältäneet mustat pussit.

Aluksi poliisi koordinoi yhteistyötä Thaimaan maahanmuuttopoliisin kanssa ja pyysi Interpolilta pidätysmääräyksiä kahden japanilaisen epäillyn jäljittämiseksi. Oletettiin, että heillä oli Yakuza-jengin jäsenten välillä riita, joka johti julmaan murhaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.