Thaimaalainen nainen menetti kalliin iPhonen taskuvarkaiden vuoksi Wanlain aikana Pattayalla

Pattaya -

Nuori thaimaalainen nainen itki sen jälkeen, kun hänen laukkunsa leikattiin ja hänen upouusi iPhone 14 -puhelimensa varastettiin Wanlai-festivaalin aikana Pattayalla 19. huhtikuuta 2024.

Tapaus nousi valokeilaan eilen, 23. huhtikuuta, kun Facebook-sivu "Kratoey Review" julkaisi alustalle lyhyen videoleikkeen thaimaalaisesta naisesta, joka myöhemmin tunnistettiin 22-vuotiaaksi rouva Sujiraksi, itkemässä iPhonensa menettämisen jälkeen. varkaalle/varkaille Wanlain aikana.

Raporttien mukaan uhri nautti vesijuhlasta, kun hän huomasi, että hänen puhelimensa puuttui hänen vettä hylkivästä crossbody-laukustaan. Uhri tarkisti iPadiaan ja huomasi, että hänen iPhonensa oli sammutettu kello 8.

Järkyttynyt Sujira ilmoitti varkaudesta Pattayan poliisille, mutta sai tietää, ettei hän ollut ainoa uhri. Poliisi paljasti asian monet ihmiset olivat raportoineet vastaavista tapauksista samana päivänä ja että syyllisten kiinni saaminen voi olla vaikeaa, koska epäiltyjä on sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia.

Sujira ilmaisi pettymyksensä ja kehotti viranomaisia ​​ottamaan syylliset nopeasti kiinni. Tutkinta jatkuu.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.