Wan Lai Pattaya 2024 varkausten aiheuttama: Monet turistit ilmoittavat Pattayan rannalla varastetuista tavaroista

Pattaya -

Huhtikuun 19. päivänä 2024 Pattayan paikallinen media kertoi, että monet thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit tekivät poliisille ilmoituksen sen jälkeen, kun heidän omaisuutensa oli varastettu Wan Lai Pattaya 2024 -tapahtuman aikana Pattaya Beachillä Pattayalla.

Poliisin raporttien mukaan ainakin 20 henkilöä sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia ​​teki ilmoituksen Pattayan kaupungin poliiseille pyytääkseen heitä auttamaan jäljittämään epäillyt, joiden väitetään varastaneen omaisuutensa Wan Lai Pattayan aikana.


Uhrit menettivät käteisensä, älypuhelimensa, luottokorttinsa ja tärkeät asiakirjat. Monet valittivat myös turisteille asetetuista turvatoimista huolimatta poliisiraportin mukaan univormuissa ja peitellyssä olevista poliiseista valvomaan turistien turvallisuutta.s.

Monissa tapauksissa taskuvarkaat ja varkaat olivat katkaiseneet naruja turistien suojaaviin vesipusseihin ja jopa leikkaaneet itse pusseihin ottamalla vastaan ​​aavistamattomien uhrien tavarat, joita yleensä häiritsi eri epäilty, joka työskenteli varkaiden parissa.
Uhriryhmä pyysi poliisia löytämään epäillyt nopeasti ja nostaa syytteen varkaita vastaan, sillä se ei ainoastaan ​​vaikuttanut kielteisesti Pattayan kaupunkiin ja kansalliseen matkailukuvaan, vaan myös monet ulkomaalaiset menettivät tärkeät asiakirjansa.

Pattayan poliisi puolestaan ​​lupasi tarkistaa tapaukset, mutta totesi myös, että arvoesineiden suojaaminen alkaa itsestä ja että turistien tulee turvata tavaransa kunnolla, ei välkkyillä suuria koru- tai käteismääriä ja olla varovaisia ​​vieraiden kanssa, jotka lähestyvät, halaavat tai koskettavat. niitä.

Suurten festivaalien aikana suurissa joukoissa työskentelevät taskuvarkaat ovat olleet suuri ongelma useiden vuosien ajan, toteaa TPN-media ja poliisi ovat jatkuvasti varoittaneet turisteja pitämään omaisuuttaan tarkasti silmällä.

Lue uusin artikkelimme thaimaalaisesta taskuvarkaista, joka pidätettiin Pattayalla varastattuaan ulkomaisilta turisteilta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.