Thaimaan taskuvaras pidätettiin Pattayalla varastattuaan ulkomaisilta turisteilta

Pattaya -

Pattayan turistipoliisi pidätti thaimaalaisen naistaskuvarkaan, joka varasti ulkomaalaisilta turisteilta Songkran-festivaalin juhlien aikana Walking Streetillä.

Pattayan turistipoliisit ottivat 2. huhtikuuta 46 kello 19 kiinni sumalee Kima-raen, 2024-vuotiaan naisen Phetchaboonin maakunnasta, Walking Streetillä Etelä-Pattayalla. Pidätys tehtiin kiinalaisen turistiparin positiivisen tunnistamisen perusteella.

Pattayan turistipoliisin tarkastajan polluutnantti Piyapong Ensanin mukaan kiinalaispariskunta sai epäillyn kiinni yrittäessään viiltää reppuaan takaapäin varastaakseen sisällä olevia esineitä. Turistit nauttivat Songkran-juhlista; He tunsivat kuitenkin nykäyksen repussaan. Myöhemmin pariskunta huomasi, että heidän laukkunsa oli leikattu ja heidän tavaransa oli varastettu. He saivat välittömästi kiinni epäillyn, jota he olivat tarkkailleet varovasti, ja veivät hänet läheiselle Walking Streetille sijaitsevalle turistipoliisille.

Kuulustelun aikana Sumalee tunnusti rikoksen ja jopa esitti taskuvarkaustekniikoitaan poliisille. Hän paljasti kuuluneensa neljän hengen jengiin, joka teki tällaisia ​​tekoja, ja jokaisella jäsenellä oli tietty rooli. Operaatiossa yksi henkilö ohjasi uhrin huomion, kun taas toinen käytti partakoneen terää leikkaamaan pussin auki, jolloin kolmas henkilö saattoi varastaa arvoesineet. Sen jälkeen varastetut tavarat jaettiin jengin jäsenten kesken.

Tässä yhteydessä uhrit jäivät kuitenkin kiinni pussin leikkaamisesta vastaavan henkilön. Muut jengin jäsenet pakenivat, jättäen Sumaleen, jonka uskottiin olleen jengin johtaja, selviytymään seurauksista yksin. Epäilty paljasti lisäksi, että jengi oli kohdistanut turisteja useissa suosituissa turistikohteissa, erityisesti festivaalien aikana.

Pollutnantti Piyapong paljasti, että Sumaleella oli rikosrekisteri yli seitsemästä taskuvarkausrikoksesta. Vaikka hän oli suorittanut tuomionsa aiemmin, hän jatkoi pahaa aavistamattomien turistien taskuvarkaita.

Pattayan poliisi tutkii parhaillaan lähistöllä olevia turvamateriaalia tunnistaakseen ja ottaakseen kiinni jäljellä olevat epäillyt. Polluutnantti Piyapong kehotti turisteja, jotka nauttivat Songkranista ja festivaaleista yleensä Thaimaassa, olemaan varovaisia ​​ja välttämään reppujen tai laukkujen kantamista selässään tai kyljellään, koska ne ovat tavallisia taskuvarkaiden kohteita.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.