Pattayalainen mies joutui humalaisen ryhmän kimppuun Wanlain aikana, 9-vuotias veljenpoika potkaistiin kasvoihin

KUVA: Khaosod

Pattaya -

Joukko päihtyneitä miehiä hyökkäsi thaimaalaisen miehen kimppuun Pattayalla hänen ajaessaan moottoripyörällä kahden veljenpoikansa (9 ja 4-vuotiaat) ja äitinsä kanssa 19. huhtikuuta 2024. Tapaus sattui äskettäisen Wanlai-päivän aikana.

Uhri, herra Theerawat Sawasdirak, ilmoitti pahoinpitelystä Pattayan poliisille 20. huhtikuuta. Hän kertoi tapauksesta sanoen, että hän ajoi moottoripyörällä kotiin kahden nuoren veljenpoikansa ja äitinsä kanssa, kun hän ajoi ohi pysäköidyn lava-auton, jossa joukko humalaisia ​​miehiä leikki vettä ja kuunteli kovaa musiikkia Wanlai-päivän kunniaksi Pattayalla.

Kun he olivat ohittaneet, yhden päihtyneen miehen kerrottiin heittäneen vettä hänen kasvoilleen, jolloin hän melkein menetti moottoripyöränsä hallinnan. Mr. Theerawat pysäytti ajoneuvonsa ja kohtasi ryhmän kysyen, miksi he roiskuivat vettä suoraan hänen kasvoilleen kehon sijaan. Hän korosti ryhmälle vaaraa, jonka se aiheutti hänen veljenpoikilleen ja äidilleen moottoripyörän takana.

Mr. Theerawatin kertomuksen mukaan vedenheittäjä lähestyi häntä näennäisesti anteeksipyytäen, mutta myös etsiessään ongelmia. Sitten hän väitti löi herra Theerawatia ja hänen ystäviään, jotka teeskentelivät puuttuvansa asiaan, mutta antoivat hyökkäyksen jatkua. Vedenheittäjä yritti potkia Mr. Theerawatiin, mutta se osui sen sijaan hänen 9-vuotiaan veljenpoikansa kasvoille. Raivoissaan herra Theerawat kosti, kunnes muut lähellä olevat ihmiset puuttuivat asiaan lopettaakseen taistelun.

Tapaus sattui Keski-Pattayan alueella lähellä Soi Phaniat Changin risteystä. Uhri halusi, että syyllinen saisi rangaistuksen teoistaan, varsinkin kun otetaan huomioon, että myös hänen nuori veljenpoikansa joutui pahoinpitelyn kohteeksi. Mr. Theerawatin veljenpoika on kuulemma edelleen traumatisoitunut tapauksesta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.