Thaimaan johtava poliisi pidätetty epäillyn nettipelaamiseen ja rahanpesuun osallistumisen vuoksi

Kansallinen-

Klo 5, 30. huhtikuuta 18, Pol. Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaa tekevä kenraali Kittirat Phanphet paljasti julkisesti Polin jäädyttämisen. Kenraali Surachet Hakparn tutkintakomitean päätettyä olevansa syyllinen.

Pol. Kenraali Kittirat sai tutkintapoliisilta ilmoituksen Polin tutkinnasta. Kenraali Surachet ja neljä muuta poliisia, jotka olivat sekaantuneet online-uhkapeliverkostoihin ja rahanpesuun.

Pol. Kenraali Kittirat käsitteli tapausta virallisesti Thaimaan kuninkaallisen poliisilain pykälän 131 mukaisesti, että Pol. Kenraali Surachetin ja neljän muun poliisin väitettiin syyllistyneen ja tutkintakomitea määrättiin tutkimaan tapausta Thaimaan kuninkaallisen poliisilain mukaisesti.

Arvioiden mukaan komitean tekemä tutkimus ei valmistu pian. Pol. Siksi kenraali Kittirat erotti Pol. Kenraali Surachet ja neljä muuta poliisia hallituksen yksiköistä, jotka tulevat voimaan 18. huhtikuuta Police Commissionin määräysten ja Thaimaan kuninkaallisen poliisilain mukaisesti 270 päivän kuluessa.

Kuitenkin Pol. Kenraali Surachetilla oli oikeus tehdä valitus normaalin menettelyn mukaisesti. Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinin on saatava raportti sen menettelyn mukaisesti, jonka hän antoi aiemmin määräyksen Polille. Kenraali Surachet suorittamaan väliaikaisesti normaaleja tehtäviään hallituksen talossa.

Thaimaan pääministeri antoi äskettäin uuden käskyn siirtää Pol. Kenraali Surachet Thaimaan kuninkaalliseen poliisiin määräysten mukaisesti.

Pol. Kenraali Kittirat Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaa tekevänä komentajana vakuutti huoletta, että kaikki oli tehty määräysten mukaisesti.

Pol. Kenraali Surachet on edelleen sanonut olevansa syytön, ja syytökset ovat poliittisia ja eivät pidä paikkaansa.

Lue aiemmat artikkelimme Pol. Kenraali Surachet Hakparn:

Thaimaan huippupoliisit siirrettiin väliaikaisesti pääministerin toimistoon rahapelitutkinnan aikana.

Thaimaan poliisin kenraali antautuu: pidätysmääräys myönnettiin väitetystä rahanpesusalaliitosta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.