Pattayan poliisi tapaa kadonneen 4-vuotiaan tytön vanhempiensa kanssa Songkran-festivaalin aikana

Pattaya -

Pattayan poliisi tapasi kadonneen 4-vuotiaan tytön vanhempiensa kanssa Songkran-festivaalin aikana Na Kluassa torstaina 18. huhtikuuta 2024.

Tapaus kehittyi, kun nuori tyttö, joka tunnetaan nimellä Nong A, erosi vanhemmistaan ​​lähellä Pattaya-Naklua Roadia torstai-iltana.

Thappraya 2310 -tiimin vapaaehtoishenkilöstö toi Nong A:n Banglamungin poliisiasemalle. Siellä hän tapasi Polin. Everstiluutnantti Wuthipong Kasa, aseman tutkintaupseeri, joka auttoi yhdistämään hänet vanhempiensa kanssa.

Pol. Everstiluutnantti Wuthipong tunnisti nopeasti Nong A:n vanhemmat ja otti heihin yhteyttä puhelimitse. Vanhemmat, Ms. Ploy (salanimi), 28, ja hänen sukulaisensa ryntäsivät poliisiasemalle tavatakseen tyttärensä.

Sydäntä lämmittävänä hetkenä Nong A juoksi äitinsä syliin heti, kun hän näki hänet. Tämän jälkeen helpottunut perhe kiitti viranomaisia ​​ja vapaaehtoisia ystävällisestä toiminnasta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.