PÄIVITYS: Väitetty asemies, joka tappoi yhden ja loukkaantui kolme Sattahip Songkranin antautuessa

Sattahip, Chonburi -

Thaimaalainen, jonka väitetään ampuneen yhden ihmisen ja haavoittaneen kolmea muuta, mukaan lukien 13-vuotiasta tyttöä, Songkran-juhlissa Sattahipissa, Chonburissa, antautui poliisille viime yönä, 17. huhtikuuta 2024.

Ensin edellinen tarinamme:

Neljä nuorta thaimaalaista ammuttiin Songkran-juhlan aikana Sattahipissa, Chonburissa illalla 16. huhtikuuta 2024. Yksi henkilö kuoli myöhemmin vakaviin vammoihin. Poliisi jahtaa edelleen ampujaa lehdistön ajan.

Nyt päivitykseemme:

Pattayan provinssin tuomioistuin antoi eilen pidätysmääräyksen Jakree Chimkhiristä, joka tunnetaan myös nimellä "Jak", 38, ja häntä syytetään murhasta, murhan yrityksestä, ampuma-aseiden ja ampumatarvikkeiden hallussapidosta ilman lupaa sekä ampuma-aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa. ja ampua aseen julkisesti.

Herra Jakreen uskottiin olleen vastuussa aseen ampumisesta Songkran-juhlan aikana Sattahipissa, mikä loukkasi neljää nuorta. Yksi uhri, Nopparat Saithong, 23, kuoli lopulta vammoihinsa sairaalassa.

Eilen illalla Chonburin maakunnan poliisin, Sattahipin poliisiaseman ja Chonburin maakunnan tutkintayksikön poliisien yhdistetty ryhmä otti herra Jakreen kiinni Khao Chamaon alueella Rayongin maakunnassa. Epäilty oli paennut Sattahipista ja piileskeli alueella.

Pidätyksen jälkeen Jakree vietiin Khao Chamaon sairaalaan hoidettavaksi vatsaan kohdistuneen puukotushaavan vuoksi, jonka hän oli saanut ampumista edeltäneen riidan aikana. Tämän jälkeen hänet siirrettiin Sattahipin poliisiasemalle kuulusteltavaksi.

Poliisi uskoi, että Jakree saattoi hävittää ampumisessa käytetyn aseen. He etsivät parhaillaan aseen olinpaikkaa.

Poliisin mukaan herra Jakree otti heihin yhteyttä ja ilmaisi halunsa antautua peläten, että hänet saatetaan kuolla yhteenotossa lainvalvontaviranomaisten kanssa. Nämä tiedot johtivat hänen epäilykseen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.