Neljä nuorta ammuttu, yksi tapettu, Songkranin aikana Sattahipissa, poliisin metsästys ampujalle

Sattahip, Chonburi -

Neljä nuorta thaimaalaista ammuttiin Songkran-juhlan aikana Sattahipissa, Chonburissa illalla 16. huhtikuuta 2024. Yksi henkilö kuoli myöhemmin vakaviin vammoihin. Poliisi jahtaa edelleen ampujaa lehdistön ajan.

Tiistaina kello 6 Sattahipin poliisi kutsuttiin vastaamaan ampumavälikohtaukseen Songkran-juhlissa Soi Bon Kaissa Sattahipin alueella Chonburin maakunnassa. Neljä nuorta (kolme miestä ja yksi nainen) löydettiin haavoittuneena tulipalosta. Nuorin uhri oli 00-vuotias tyttö.

Kaikki uhrit saivat ampumahaavoja vartaloonsa ja kaksi vakavia vammoja. Kaikki neljä kiidätettiin Queen Sirikit Naval Hospital -sairaalaan hoitoon. Valitettavasti yksi uhri, joka myöhemmin tunnistettiin Nopparat Saithongiksi, 23, kuoli vammoihinsa. Ammuskelun motiivi ei ole ilmoitushetkellä tiedossa.

Polin mukaan. Eversti Thanaphon Klinkesorn, Sattahipin poliisiaseman komentaja, epäilty on tunnistettu Jakree Chimkhiriksi, 38, joka tunnetaan myös nimellä "Jak Kaobaisri". Sattahipin poliisi uskoi hänen olevan vastuussa ampumisesta.

Tapahtuman jälkeen Pol. Eversti Thanaphon johti yli 10 raskaasti aseistetun upseerin ryhmän ympäröimään epäillyn asuntoa ja mahdollisia piilopaikkoja, joita hänen työtoverinsa käyttivät Phlu Ta Luangin ja Sattahipin alueilla. Pol. Eversti Thanaphon paljasti, että poliisit ovat varovaisia, koska epäilty on todennäköisesti taitava ampuma-aseiden käsittelyssä.

Toistaiseksi epäilty on vapaana. Viranomaiset ottavat yhteyttä epäillyn omaisiin kehottaakseen heitä vakuuttamaan epäillyn luovuttamaan itsensä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.