Thaimaan liikenneministeri puolustaa 20 bahtia sähköjunamatkan politiikkaa kritiikin keskellä, mainitsee etuja kansalaisille

Bangkok -

Klo 9, 30. huhtikuuta 18, Thaimaan liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit ilmoitti yleisölle oppositiopuolueen Listan Move Forward -puolueen edustajan, Mr. Surachet Pravinvongvuth.

Suriya ilmoitti julkisesti, että kansalaisten ja oppositiopuolueen kritiikki ja mielipiteet otettiin hyvin vastaan. Surachetin kritiikkiin 20 bahtin sähköjunamatkaa koskevasta politiikasta Suriya oli jyrkästi eri mieltä, sillä nykyinen sähköjunan hinta pisimmälle matkalle oli 192 bahtia, jota pidettiin valtavana taakana päivittäin rautatieliikennettä käyttäville kansalaisille.

Suriyan mukaan 20 bahtin sähköjunamatkapolitiikka mahdollisesti vähentäisi PM 2.5 -pölyhiukkasia ja helpottaisi kuljetusmaksuja kansalaisille.
20 bahtin sähköjunamatkapolitiikka astuisi voimaan kahdessa vuodessa, kuten se julkistettiin ensimmäisen kerran syyskuussa 2023. Siksi Thaimaan hallitus tarkistaisi politiikan syyskuuhun 2025 mennessä, Suriya huomautti.

Politiikkaan kuuluisivat täyssähköiset junalinjat, joiden hinta on enintään 20 bahtia. Liikenneministeriö esittelee yhteislippulain ja perustaa yrittäjien korvausrahaston. Päätöksestä asetettaisiin vetoomus Thaimaan hallituksen kokoukseen tulevaisuudessa, Suriya sanoi.

Vastauksena oppositiopuolueen kritiikkiin, joka koski liikenneministeriön saavutusten puutetta, Suriya vastasi julkisesti, että yksi merkittävistä suorituksista oli, että Suvarnabhumin lentoasemalla oli parempi sijoitus 67. sijasta 57. sijalle maailmanlaajuisesti.

Lisäksi Bangkokin linja-autoterminaalia parannettiin, koska kansalaiset pystyivät matkustamaan kätevästi, ja Songkran-lomien aikana kansalaiset voivat kulkea Rama 2 Roadilla, Mittraphap Roadilla ja muilla näkyvillä pääteillä turvallisesti ja vähentää liikenneruuhkia Suriyan mukaan.

Tämänpäiväisen hallituksen (18. huhtikuuta) jälkeen Suriya tarkastaa Phuketin liikenneongelmien ratkaisemiseksi, koska Phuket oli yksi merkittävistä matkailunähtävyyksistä.

Lue Thaimaan liikenneministeri käynnistää 20 bahtia sähköjunamatkoja yhdistäville asemille purppuraisilla ja punaisilla linjoilla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.