Thaimaan liikenneministeri käynnistää 20 bahtia sähköjunamatkan liittäville asemille violetilla ja punaisella linjoilla

Bangkok -

30. marraskuuta 2023 Thaimaan liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit julkisti ensimmäisen päivän uudesta 20 bahtin sähköjunamatkasta violetilla ja punaisella linjoilla käyttämällä EMV-kortteja alentaakseen laiturien välisiä kuljetusmaksuja.

Lippujen hinnat ovat 20 bahtia MRT Purple Line: Tao Poon – Khlong Bang Phai ja Red Line: Bang Sue-Rangsit ja Bang Sue-Taling Chan välisillä yhdyslinjoilla.

Lue edellisestä 20 bahtin junamatkasta laiturien välisellä kuljetushinnalla Purple Line ja Red Line välillä, joka olisi maksettava erikseen.

Yhteyslinjat ovat Bang Sonin asemalla, ja matkustajien on maksettava EMV-kortilla (Europay, MasterCard, Visa) enintään 20 bahtia 30 minuutissa vaihtaessaan sähköjunaa Purple- ja Red-linjojen välillä. Jos matkustaja kestää yli 30 minuuttia, hinnat lasketaan 42 bahtia.


Lisäksi matkustajat voivat käyttää EMV-kortteja vain Gate EMV:n kautta vaihtaessaan sähköjunaa, koska käteistä ja muita luvattomia tapoja Gate EMV:n kautta ei ole saatavilla.

Saatavilla olevat EMV-kortit ovat luottokortteja, kuten MasterCard- ja Visa-kortteja kaikille Thaimaan pankeille, tai pankkikortteja, kuten MasterCard- ja Visa-kortit vain Krungthai Bankista ja UOB:sta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.