Tak-armeijayksikkö saa tukea vierailijoilta Thai-Myanmarin ystävyyssillalla Songkranin aikana

Tak-

13. huhtikuuta 2024 Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Naresuanin armeijan yksikkö oli päivystävä Thaimaan rajalla, Mae Sot, Tak, Songkran-lomien aikana ylläpitääkseen ihmisten turvallisuutta ahkerasti.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Naresuan-armeijan yksikkö ylläpisi ihmisten turvallisuuden ensimmäisellä ja toisella Thai-Myanmarin ystävyyssillalla Songkran-lomien aikana. Armeija vartioi siltoja 24 tuntia vuorokaudessa.
Monet thaimaalaiset ja ulkomaiset turistit vierailivat ensimmäisellä ja toisella Thai-Myanmarin ystävyyssillalla ja näkivät upseerien voimakkaan ponnistelun paahtavan sään alla. He toivat sitten juomia, välipaloja ja eväitä päivystykseen.


Kerrottiin, että upseerit ja lahjoittajat olivat molemmat iloisia, sillä lahjat antoivat positiivista moraalia ja rohkaisua upseereille suorittamaan velvollisuutensa kansakunnan ja sen kansan hyväksi.

Lue viimeisimmät tiedot Thaimaan pääministeri nimeää erityisryhmän tarkkailemaan Myanmarin sisällissotaa, asettaa varotoimia rajalla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.