PÄIVITYS: Pattayan läheltä löydetty pusseista löytynyt aine osoittautuu vaarattomaksi metalliromuksi

Pattaya -

Viranomaiset vahvistivat, että Pattayan lähellä sijaitsevasta kaivoskuopasta keskiviikkona hylätyistä pusseista löydetty musta aine osoittautui vain vaarattomaksi metalliromuksi, ei paikallisten pelkäämäksi syöpää aiheuttavaksi kadmiumjätteeksi.

A video report of this story can be found on our YouTube here.

Ensin edellinen tarinamme:

Kyläläiset Nongpruesta, Chonburin maakunnasta, löysivät paikallisen kaivauskuopan läheltä suuren määrän mustia muovipusseja, jotka sisälsivät tunnistamatonta mustaa ainetta. He pelkäsivät, että se saattaa kadota vaarallista kadmiumjätettä.

Nyt päivitykseemme:

Pattayan Moo 7:n kuopan lähellä heitettyjen lukuisten valkoisten pussien löytö herätti huolta paikallisten keskuudessa, jotka pelkäsivät, että pussit saattavat sisältää kadmiumjätettä. Tämä sai Banglamungin viranomaiset tutkimaan paikan ja keräämään näytteitä mustasta aineesta analysointia varten.

On April 11th, 2024, Mr. Wichai Manarojkij, the Banglamung District Chief, announced the results of the analysis. It has been confirmed that the black powder was not cadmium but rather scrap metal likely from a foundry. Mr. Wichai stated that the powder does not have health risks unless it is consumed or directly touched.

Wichai kehotti yleisöä pysymään rauhallisena ja ilmoittamaan kaikista epäilyttävistä esineistä välittömästi Banglamungin piiritoimistolle. Sillä välin poliisi etsii edelleen rekka-autoa, joka heitti sähköt sinne.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.