Pattayan läheltä löytyi pusseja, joiden pelätään sisältävän kadonnutta vaarallista kadmiumjätettä

Chonburi -

Kyläläiset Nongpruesta, Chonburin maakunnasta, löysivät paikallisen kaivauskuopan läheltä suuren määrän mustia muovipusseja, jotka sisälsivät tunnistamatonta mustaa ainetta. He pelkäsivät, että se saattaa olla kadonnutta vaarallista kadmiumjätettä, mutta Nongpruen viranomaiset ovat korostaneet, että ainetta testataan edelleen, eikä ole vielä lopullista arviota siitä, mitä ne ovat.

10. huhtikuuta 2024 paikalliset viranomaiset, mukaan lukien Banglamungin piiripäällikkö, teollisuustoimiston teollisuusinsinööri, Nongpruen kunnan pormestari ja poliisit Nongpruen poliisiasemalta, menivät tarkastamaan kyseenalaista kuoppaa vastauksena asianomaisten valituksiin. kansalaiset.

Siellä he löysivät suuren määrän tuntemattomia mustia aineita sisältäviä lannoitepusseja. Aine oli sedimentin muodossa, joka oli valunut ulos vaurioituneista pusseista. Ne olivat hajallaan louhintakuopan reunalla, joka on tällä hetkellä täynnä vettä.

Huolestuneiden kansalaisten mukaan aine herätti huolta lähikyläläisten keskuudessa, jotka pelkäsivät, että se voisi olla 4,000 tonnia kadmiumjätettä joita ei ole vielä löydetty aikaisemmasta tapauksesta.

Aineesta kerättiin näytteitä testausta varten sen määrittämiseksi, sisälsikö se vaarallisia aineita. Tällä välin alue on eristetty ja kyläläisten pääsy sinne on kielletty.

Mr. Chatchai Pokechap, 55, louhintapaikan huoltaja, kertoi, että kuorma-autonkuljettaja oli pudottanut isot säkit sinne noin kaksi viikkoa sitten. Hän ei tiennyt, mikä aine oli, mutta hän sanoi, että osa siitä oli magneettista, mikä sai hänet uskomaan, että se oli hiekkaa, jota käytetään metallin pesuun, ja hän arveli, että se ei ehkä ollut vaarallista.

Banglamungin piiripäällikkö Wikit Rojmanakit kuitenkin sanoi, että alue on toistaiseksi suljettu yleisöltä, kunnes viranomaiset saavat selville, mikä aine on. Tuloksen odotetaan julkistettavan kahden päivän kuluessa.

Samaan aikaan Nongpruen poliisi yrittää tunnistaa kuorma-autoa, joka oli pudottanut pussit sinne.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.