Pattaya Cricket Club ja The Drifters Stumble Cupin välierissä Chiang Mai International Sixesissa (osa 2)

Chiang Mai-

Drifters sijoittui 4. pelaajakierroksella 1 13 pisteellä voitettuaan 2 ottelua ja hävinnyt 1. Sitten he pääsivät Cupin A-ryhmään 2. kierroksella yhdessä St Francis de Salesin ja Thai Thevadan kanssa. Kukin Cup-lohkon A ja B joukkue pelaa 2 ottelua päivinä 4, 5 ja 6. Semifinaalit ja finaalit kaikista pokaaleista pelataan 7. päivänä.

Jos unohdat ensimmäisen osan, ennen kuin jatkamme, tarkista se napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Nyt kun kierros 2 oli käynnissä, hopeaesineitä kaipaavien piti keskittyä ja ylläpitää korkeita standardeja pelin kaikilla osa-alueilla, sillä epäonnistuminen voi johtaa väistämättömään pettymykseen. Drifters-ottelu 4. päivänä oli St Francis de Sales (SFdS) vastaan, joka löi ensimmäisenä. Vaikka Drifters-keilailu olikin parantunut huomattavasti lisäominaisuuksien vähentämisessä, se ei vaatinut tarpeeksi lyöjiltä, ​​ja ylinopeus saavutti 22.2:n, kun SFdS keräsi 111/0. Lucas McKinnon, Aaron Maynard ja Blake McKinnon eivät kaikki vetäytyneet 8 ish pallon jälkeen.

Normaalisti Drifters-pelaajien pelit ovat olleet esimerkillisiä, mutta tänään Luke Stokes pudotti Lucas McKinnonin kahdesti. Max Burzlerin keilailu oli hieman kunnioitettavaa 14 ylijääneellä, kun taas toisia rangaistiin ankarasti. 111:n jahtaaminen olisi ennätystulos, ja vaikka saavutettiin normaalisti voittopisteet, se ei riittänyt. Luke onnistui jäämään eläkkeelle 32. ja Habby ei ollut nopeassa tulessa 22, mutta SFdS:n keilaajat eivät halunneet antaa rajoja. Jared Kennan sai 12 ja Matty Lewis vain 8, kun Drifters teki 74 0 ja hävisi 37 juoksulla. Parempaa onnea Thai Thevadaa vastaan.

Päivä 5 oli toinen vapaapäivä ajelehtijoille, joten tapasimme heidät 2. kierroksen toisessa ottelussa Thai Thevadaa vastaan ​​päivänä 2. Toinen tappio katkaisisi osallistumisen turnaukseen, kun taas voitto toisi heidät välieriin. Cupista.
Thai Thevada löi ensimmäisenä Cherin ja Johnnyn kanssa Luken keilailua vastaan. Luke löysi huomattavan kierteen satunnaisesta pallosta, mutta ei pystynyt hallitsemaan pituutta. 14 pois ensimmäisestä. Tim Peters piti Cherin lyöntiä liian hyvänä hänelle ja Cher lisäsi vielä 18.

John Pike kohtasi saman kohtalon, kun Cher pääsi 35:een ja jäi eläkkeelle 6:lla, mutta John sai korvaavansa hyvin kiinni Luken syvässä ja jatko päättyi 50/1 kolmesta siirrosta. Max teki hienoa työtä juoksunopeuden hillitsemisessä vain 3 juoksulla ja saattoi voittaa ottelun. Habby keilasi viimeisen yli ja juoksi Lengin ulos ensimmäisen pallonsa, mutta Johnny, joka ei ollut juurikaan kohdannut palloa, otti 6 jäljellä olevista viidestä pallosta ja edisti Thaimaan Thevadan lukemiin 14 5 vastaan. Puolustettava tulos. Luke ja Habby avasivat lyönnin, kun taas Frame avasi keilauksen.

Todella hidas avauspallo aiheutti Luken virheen, jonka Frame pudotti – kallis virhe. Habby otti suurimman osan juoksuista 16:lla ensimmäisellä kierroksella. Johnny keilaili seuraavan kerran ja Luke putosi jälleen, tällä kertaa Keeper. Thai Thevadan hyvä hyökkäys rajoitti pisteet 11:een ylityksen ja 27/0 2:n jälkeen. Feem voitti kolmannen, kun Luke sai 3 ja 6. 4/42 off 0, mutta juoksunopeus ei ollut aivan riittävä.

Lengin änkytys ja horjuva nousu johtivat juoksun palautumiseen, kun Luke ja Habby ottivat rajat ja Habby pudotettiin samalla ja Luke vetäytyi 33:lla. 63/0 4:n jälkeen ja todellinen mahdollisuus voittoon. Cher otti viimeisen. Habby nappasi ensimmäisestä pallostaan ​​24. Noah ja Max rypyssä saivat 9 juoksua viidestä pallosta. Älykäs single Maxilta ja kaksi boundary 5s Noahilta varmistivat voiton kahdella ylimääräisellä pallolla. Thai Thevada maksaa 4 pudonnutta saalista. Voitto varmisti välierän NCF Thunderia vastaan.

Tästä tuli taas kova ottelu. Luke ja Habby avasivat Faysal Ahmedin vauhtia vastaan, joka oli joko keihäs lyöjien kylkiluissa tai ulkona, mutta Habby ei käyttänyt jalkojaan. Habby heilahti leveällä pallolla ja sai reunan maalivahdille Akashille 8. 9:n yli. Inzaman keilaili hyvän linjan ja pituuden ja hyvä kenttätyö rajoitti Driftersin 7:een 16 pois 1:sta. Aukatul jatkoi vauhtiteemaa ja sai Nooan ja Luken työskentelemään juoksunsa eteen lisäten vielä 2 kappaletta. Anowar teki saman samanlaisilla tuloksilla ja Drifterit olivat selvästi jäljessä käyrästä 12:ssä 37:ssä 1 kierroksen jälkeen.

Abaidullah voitti finaalin, jossa Anowar pudotti Luken ensimmäisen pallonsa pitkälle rajalle. Noah toisti saman laukauksen, mutta Anowar nappasi hänet viidelle. Max liittyi tappeluun, mutta Luke ei halunnut minkäänlaista seuraa, kun hän tanssi alaspäin Abaidille, ohitti ja sai tyrmäyksen 5. 23 vastaan ​​41 ja erittäin pettymys sisävuoro. NFC Thunders aikoi tehdä tämän lyhyen työn.

Max keilaili Abaidille, joka käveli hänen kantojensa poikki ja tuomari antoi hänelle leveitä, mutta Maxin linja ei ollut ihanteellinen. 19 pois ensimmäisestä erästä. Habby oli seuraavana ja sai osuman 6, jota seurasi tavallinen etujalka No Ball, joka myös osui 6:lla eli 9:llä. Kostoksi hän nappasi ja keilaili Abaidista 21, mutta Akash saapui ja osui 2 boundary 4s ja lihava nainen. alkoi laulaa. 42 1:1.5 kierrosta.

NFC Thunders jatkaisi Cup-finaaliin St Francis de Salesia vastaan ​​iltapäivällä, mutta The Drifters -turnaus oli lopussa. Kiitettävä yritys, mutta ei hopeaesineitä tällä kertaa.

Finaali oli NFC Thunderin ja St Francis de Salesin välinen trilleri, jonka NFC voitti kuudella juoksulla. Muut finaalit voittivat seuraavasti: The Spoon by Armadillos; The Plate, kirjoittanut Red Lion Wombats; GP Silly Sloggersin Bowl; Margate CC:n Shield ja Lamphun Redcapsin Ladies Cup.

Turnauksen pelaaja palkittiin Abaidullahille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/