Pattaya Cricket Club Assist The Drifters Chiang Mai International Sixesissa (osa 1, päivät 1 ja 2)

Chiang Mai-

Chiang Mai International Sixes perustettiin vuonna 1988, ja se on maailman suurin kansainvälinen kuuden kilpailu, jossa on tänä vuonna mukana 29 joukkuetta 10 maasta jopa Englannista, Japanista ja Uudesta-Seelannista. Drifters on yksi vain kolmesta joukkueesta, joilla on 3 % osallistujaennätys. Tänä vuonna mukana oli muutama pelaaja Pattayasta, nimittäin Luke Stokes, Habby Singh, Simon Philbrook ja debyytti Max Burzler täydentämään Noah Langhamia, John Pikea ja Tim Peters.

Kilpailu käytiin Gymkhana Groundissa Chiang Maissa 31. maaliskuuta - 6. huhtikuuta ja huipentui kuuteen eri cupiin; Lusikka, lautanen, kulho, kilpi, kuppi ja naisten kuppi. Joukkueet jaettiin kolmeen pääryhmään, The Players, The Gentlemen ja The Ladies, jotka kaikki pelasivat alkuottelut, jotka määrittelivät heidän asemansa ryhmässään ja siten mistä Cupista he kilpailivat.

Joukkueissa on 8 pelaajaa, joista kuusi pelaa. Perinnissä on 5 vaihtoa, joista kaikki keilaavat yhden ohituksen paitsi wicket-vahti. Wides and No Balls lasketaan kolmeksi juoksuksi, eikä niitä keilata uudelleen paitsi pelivuoron viimeinen pallo. Joukkueet ansaitsevat 3 pistettä voitosta ja bonuspisteitä saavutetuista juoksuista, otetuista verkoista ja saavutetuista takaa-ajoista alle 4 siirrolla.

Päivä 1. Driftersin ensimmäinen ottelu oli australialainen The Lords Taverners, joka löi ensimmäisenä Brian Scottin ja Mick Basterin avautuessa ja Tim Petersin avautuessa keilauksen. Tapahtumaton sisävuoro ilman otuksia ja harvoja juoksuja mailalta, mutta siitä huolimatta avaukset saivat kukin 18 ja herra Wides 25 – olen raportoinut tästä valitettavasta tarinasta aiemmin.

Habby Singh ja Tim Peters keilasivat melko hyvin. Lords Taverners päätti pelivuoronsa 62:lla 0:lla viidestä siirrosta. Drifters avasi Luke Stokesin ja Habbyn Glenn O'Briania vastaan. Luke keskeytti pian 5:llä 34 pallon jälkeen (neljä 12s ja kaksi 4s), ja hänet korvattiin Noah Langhamilla muutaman pallon jälkeen. Habby ei ollut 6-vuotiaana ja Noah 18-vuotias ei poissa neljän kierroksen jälkeen, kun Ryan Greenwell sai osuman 8 juoksua viimeisellä kierroksella. 4 nollasta ja voitto 26 pisteellä 64 pisteellä. Hyvä alku.

Heidän toinen ottelunsa oli Laos Elephantsia vastaan, arvaa mistä, joka löi ensin Michael Simcockin ja Rick Monaghanin kanssa. Molemmat lyöjät jäivät eläkkeelle 30-vuotiaana, mutta heidän piti ansaita juoksunsa, kun Drifterit keilasivat paljon suorimmin vain kahdella leveällä. Habby keilaili siistin viimeisen, jossa Prashantha etsi ankkaa, jonka Nooa nappasi. Laos Elephants päätti 2:llä yhdelle. Luke ja Noah avasivat The Driftersille ja Luke aloitti välittömästi Michael Simcockin 67 juoksulla.

Leonardilla meni vielä huonommin, kun Noah murskasi hänet 29:llä. Kolmanneksi ohitettu Rick Monaghan tuotti vain 13, mutta Luke vetäytyi 30. Finaalissa Noah osui 4, vetäytyi 31 ja voitti ottelun 3.1 yli. Voitto 6 ovella ja juoksunopeus 21.5 per yli. Erinomainen päivä.

Tämä päätti päivän 1, jolloin The Drifters oli kokonaistaulukon ensimmäisellä sijalla, ja NCL Thunders (viime vuoden voittaja) pelaa toisena päivänä.
Päivä 2. Thunders löi ensimmäisenä ja avasi Abaid Ullahin ja Inzaman ul-Haquen kanssa, kun taas Luke avasi keilauksen. 4 Byes pois ensimmäisen pallon ja sitten Inzaman nosti toisen Cow Corneriin, jossa Habby Singh nappasi sen hyvin. Ulos ankka. Erinomainen aloitus, mutta se toi Akashin ryppyihin ja hän käytti ramppilaukauksia ja taaksepäinpyyhkäisyjä ottaakseen vielä 9 juoksua. Habby keilasi toisen yli, mutta etujalka No Ball (Habbyn erikoisuus) osui 2 eli 6. Lisää 9:ta Abaidista rankaisi Habbylle 6:llä ylikierroksella.

Max onnistui saamaan pistepalloja, mutta Akash onnistui silti saavuttamaan 31:n ja vetäytyi ylityksessä. 54 yhdelle kolmannessa. Time Peters ohitti neljännen, mutta Abaid hyökkäsi häneen ja kesti kaksi 1s ennen kuin hän vetäytyi. Aukatul pääsi rajalyöntitilaan ja 3 pois 4:stä yhdelle. Viimeinen ylitys jäi John Pikelle, joka Luken upean heiton ja Faysal Ahmedin itsemurhajuoksun avulla sai hänet juoksemaan ankan perässä. Aukatul sijoittui 6 ei ulos ja Thunders oli 25 vastaan ​​79. Vaikuttava ja helposti puolustettava kokonaissumma. Noah Langham ja Luke avasivat. Luke sai 1:n ensimmäisestä pallosta Faysal Ahmedilta ja pudotettiin seuraavaksi, mutta kumartaminen oli tarkkaa eikä kumpikaan päässyt karkuun.

11 pois 1. yli. Inzaman keilasi toisen ja hänkin oli siisti, ja vain 10 jaettiin. Abaidilla oli kolmas ja hän onnistui saamaan Noahin kiinni syvään 10:llä ja 30:lla yhdellä 1:lla ohituksella, mikä tarkoitti 3:ää viimeisestä kahdesta!! Aukatul oli myös siisti, mutta Luke ei saanut lakkoa ja pisteet änkyttivät 64:ään 2:stä neljästä. Shafil kuitenkin sai jonkin verran rangaistusta viimeisellä jaksolla, kun Habby jäi eläkkeelle 39:na ja The Drifters porrastettiin 1:een 4:stä. tappio 32 juoksulla.

Toisen päivän lopussa The Drifters oli 2. sijalla, ja vain Darjeelingilla tai St Francis de Salesilla oli mahdollisuus alentaa heidät. Päivä 2 on viimeinen alkueristä ja Driftersillä on vapaapäivä. Seuraava raportti kattaa The Driftersin edistymisen viimeisten vaiheiden läpi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/