Mies vihainen siitä, että oli liian rikki ostaakseen Kratom-mehua, pidätettiin auton ikkunoiden rikkomisesta kivillä Pattayassa

Pattaya -

Hämmentynyt thaimaalainen mies heitti kiviä satunnaisesti auton ikkunoihin Pattayassa keskiviikkona 10. huhtikuuta 2024. Hänet pidätettiin ja sanoi tehneensä sen, koska oli vihainen, koska hänellä ei ollut rahaa ostaa kratom-mehua.

Nongpruen poliisi sai ilmoituksen koditonta henkilöä muistuttavasta miehestä, joka heitteli kiviä useiden autojen ikkunoihin Soi Khao Ta Lossa, Nong Pruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, noin kello 9. He kiiruhtivat paikalle pelastushenkilöstön kanssa.

Epäilty löydettiin tapahtumapaikalta kratom-mehuliikkeen edestä, ja paikalliset olivat jo hillinneet hänet. Hänet tunnistettiin herra Natthapong Noisakraniksi, 29. Thaimaalainen mies oli epäsiisti ja näytti olevan jonkin vaikutuksen alainen. Hänen vierestä löytyi pullo kratom-mehua.

Herra Natthapong tunnusti rikkoneensa kolmen auton ikkunat kivillä. Hän väitti tehneensä sen, koska hän oli turhautunut siitä, että hän halusi ostaa lisää kratom-mehua, mutta hänellä ei ollut rahaa ostaa sitä.

Musta Volvo-auto, jonka takaikkunassa oli iso reikä, löydettiin. Auton omistaja Sombat Tohsampandee, 48, sekä kahden muun vaurioituneen ajoneuvon tuntemattomat omistajat olivat paikalla. He päättivät olla nostamatta syytteitä, koska he epäilivät, että epäillyllä olisi varoja maksaa vahingot, koska hänellä ei ollut varoja ostaa 60 bahtia (2 USD) Kratom-mehupulloa.

Sombatin mukaan hän oli pysäköinyt autonsa kujalle ja mennyt kahville lähelle. Pian tämän jälkeen laupias samarialainen kertoi hänelle, että hänen autonsa ikkuna oli rikottu. Hän ryntäsi takaisin paikalle ja löysi epäillyn yrittävän paeta. Hän ajoi epäiltyä takaa paikallisten avulla ja onnistui hillitsemään tämän ennen kuin soitti poliisille.

Epäilty otettiin kiinni Nongpruen poliisiasemalle, joka harkitsee omien syytteiden nostamista huolimatta ajoneuvojen omistajien vähentymisestä.

TPN Media huomauttaa, että Kratom dekriminalisoitiin vuonna 2022, mutta sen myynti, erityisesti muihin aineisiin sekoitettuna, vaatii tiukat lisenssit Thaimaan FDA:lta, joita on erittäin vaikea saada.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.