Varapääministeri Anutin Charnvirakul tarkastaa Chiang Main maastopalon ja PM 2.5 -huolien keskellä

Chiang Mai-

Thaimaan sisäministerin sihteeri Traisulee Traisanakul kertoi 9. huhtikuuta 2024 yleisölle varapääministeri Anutin Charnvirakulin Chiang Main maakunnassa suorittamasta tarkastuksesta maastopalon, savusumun ja pienten PM 2.5 -pölyhiukkasten seurannassa. ongelmia.

Anutin ilmaisi huolensa Chiang Main ongelmista saatuaan viimeaikaiset raportit Chiang Main kuvernööriltä ja Chiang Main maakunnan katastrofien ehkäisy- ja lieventämistoimistolta. Hän korosti huolenpitoa ja apua yleisölle sekä sitä, että palovartijoilla tulee olla Traisuleen mukaan riittävät ja turvalliset suojavarusteet.

Aiemmin, 8. huhtikuuta, Chiang Main kuvernööri ilmoitti, että kahdeksaa Chiang Main piiriä oli kärsinyt metsäpaloista, mukaan lukien Hot, Phrao, Fang, Mae Taeng, Chai Prakan, Chiang Dao, Mae Ai ja Wiang Haeng.

Eilen (Huhtikuun 10. päivänä) Anutin tarkastaa Chiang Main maakunnan kerätäkseen tietoja harkitakseen lisätoimenpiteitä maastopalojen, savusumun ja pienten pölyhiukkasten PM 2.5 -ongelmien ratkaisemiseksi tuhoalueella, Traisulee sanoi.

Mitä tulee Anutinin aikatauluun, hän kuunteli Chiang Main nykytilannetta Chiang Main komentokeskuksessa metsäpalojen, savusumun ja pienten pölyhiukkasten estämiseksi ja ratkaisemiseksi ja nousi sitten helikopteriin seuraamaan live-tilannetta Traisuleen mukaan.

Geo-informatiikan ja avaruusteknologian kehitysviraston (GISTDA) eilinen ilmanlaatu ilmoitti kello 8, että viisi Pohjois-Thaimaan maakuntaa, mukaan lukien Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Nan ja Lamphun, olivat ylittäneet PM 00 -rajat. joka saattaa kuitenkin vaikuttaa terveyteen ja hengityselimiin viime kesän myrskyt ja rakeet pohjoisella alueella, huomautti TPN.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.