Pattaya City ottaa vastaan ​​vuoden 2024 varhaisia ​​Songkran-juhlia kohoavien lämpötilojen keskellä

Pattaya – Elohopean noustessa Pattaya Cityn paikalliset ja kansainväliset vierailijat ovat käynnistäneet Songkran-juhlat, Thaimaan kuuluisan vesifestivaalin, päivää ennen virallista aikataulua. Juhla alkoi vilkkailta Soi 7:n ja Soi 8:n kaduilta Beach Roadin varrella, jossa olutbaarin toimijat ja heidän henkilökuntansa yhdistivät voimansa ulkomaisten matkailijoiden kanssa päästäkseen nauttimaan vesiroiskumisen hengellisestä perinteestä.

Yli viikon pituisia (Pattayassa) Songkran-juhlia odotellessa useiden Pattaya Beach Roadin varrella olevien laitosten on havaittu varustaneen itsensä joukolla vedenannostelulaitteita, mukaan lukien suuret ämpärit ja vesitykit. Nämä valmistelut eivät ainoastaan ​​palvele työntekijöiden ja turistien iloa, vaan tarjoavat myös katukauppiaille mahdollisuuden myydä vesiaseita ja suojakoteloita alueen vierailijoille.

Vaikka perinteiset Songkran-tapahtumat Pattaya Cityssä alkavat 18. huhtikuuta Wan Lai Na Kluea perinne, jota seuraa pää Pattaya-festivaali 19. huhtikuuta, jolloin Beach Road suljetaan, vesileikin varhainen alkaminen on merkki yhteisön innokkuudesta omaksua festivaalin viilentävä hengähdystauko. Wan Lai -juhlien odotetaan houkuttelevan lukemattomia osallistujia, ja kymmenien tuhansien thaimaalaisten ja kansainvälisten turistien odotetaan saapuvan kaupunkiin vettä roiskuvan juhlavuoden kunniaksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/