Pattaya isäntä Wan Lai Naklualle 18. huhtikuuta

Pattaya -

Pattaya City kutsuu kaikki liittymään perinteiseen Wan Lai Naklua Festivaliin, joka järjestetään torstaina 18. huhtikuuta Lan Pho Naklua Public Parkissa.

Festivaalin tarkoituksena on säilyttää ja edistää paikallista taidetta ja kulttuuriperinteitä sekä kunnioittaa vanhuksia, jotka ovat Songkranin perinteisiä piirteitä. Festivaali sisältää ansioiden ansaitsemisen seremonia, jossa almuja uhrataan buddhalaisille munkeille, veden kaatotilaisuus Buddha-patsaiden ja vanhimpien siunaamiseksi, kukkaparaati ja erilaisia ​​thaimaalaisia ​​kulttuuriesityksiä. Festivaali järjestetään Lan Pho Naklua Public Parkissa klo 7 alkaen.

Yksisuuntainen liikenne toteutetaan Sawangfa-liikennevalosta.

Myöhemmin iltapäivällä käydään vesitaisteluita, ja kaduilla odotetaan olevan kymmeniä tuhansia ihmisiä osallistumaan jalan ja ajoneuvojen selkään.

Tiesulut ovat voimassa klo 2-30 seuraavasti:

  • Sawangfa Road: Yksisuuntainen liikenne Sukhumvit Roadilta kohti Namchai-risteystä
  • Naklua Road: Yksisuuntainen liikenne Namchain risteyksestä kohti Photisarnin risteystä
  • Photisarn Road: Yksisuuntainen liikenne Photisarnin risteyksestä Sukhumvit Roadille
  • Pho Ngam Road: Yksisuuntainen liikenne Lan Phon risteyksestä Sawangboriboon Foundationin suuntaan

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä kaupunkiin 038-253271 alanumero. 4091 virka-aikoina tai Pattayan yhteyskeskukseen 1337 (24 tuntia).

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.