Thaimaan pääministeri puhui kiireellisesti Myanmarin lentokoneiden laskeutumisesta ja korostaa yhteistyötä rauhan ja vakauden puolesta

Kansallinen-

Klo 10, 00. huhtikuuta 9, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin ja asiaankuuluvat virastot pitivät kiireellisen kokouksen koskien Myanmarin kaupallista lentokonetta, joka laskeutui Mae Sotin lentokentälle Takissa.

Srettha paljasti julkisesti, että Myanmarin hämmentävä tilanne voi vaikuttaa Thaimaahan suuresti. Kahden kansan välisessä yhteistyössä Myanmarin rauhan ja vakauden politiikan mukaisesti oli välttämätöntä työskennellä yhdessä ihmisten hyväksi.

Kiireellinen tapaaminen asiaankuuluvien virastojen kanssa oli rauhan ja vakauden rakentaminen Myanmariin mahdollisimman pian. Samaan aikaan Thaimaan hallitus antaisi humanitaarista apua kärsineille ja tarkkailee ahkerasti mahdollisia vaikutuksia Thaimaahan monissa asioissa, mukaan lukien rajakaupassa, Srettha sanoi.

Hallituksen työryhmä perustettaisiin ulkoministeriön alaisuudessa ja yhteistyössä turvallisuusviraston pääsihteerin kanssa. Työryhmän tehtävänä oli tukea ulkoministeriötä Thaimaan ja Myanmarin välisissä poliittisissa, sosiaalisissa ja taloudellisissa kysymyksissä, Srettha huomautti.

Senaatin istunnon jälkeen Thaimaan senaattorit ilmaisivat huolensa ja huolensa Myanmarin sisällissodasta, koska se mahdollisesti vaikuttaisi ihmisten ja Thaimaan oikeuksiin ja vapauksiin. Keskustelu aiheena oli Myanmarin kansalaisten, jotka etsivät turvaa Thaimaasta jatkuvan hämmentävän tilanteen seurauksena, kertoivat Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan senaattorit ehdottivat Thaimaan hallitukselle hallituksen virallisen yksikön määräämistä hoitamaan pakolaisia ​​ja perustamaan turvakoteja.

Lue viimeisin artikkelimme Myanmarin juntasta, joka on koordinoitu Thaimaan hallituksen kanssa pyytääkseen laskeutumista ATR72-600:lta, Myanmarin sotilaslentokoneelta, Mae Sotin lentokentälle Takissa Myanmarin juntan viranomaisille.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.