Kaksi miestä löydettiin kuolleena Sattahip Water Treatment Pondista

KUVA: Khaosod

Sattahip -

Kaksi miestä löydettiin kuolleena vedenkäsittelylammikosta, joka toimittaa juomavettä Sattahipin kaupunginosan asukkaille perjantai-iltapäivänä 5.

Poliisi hälytettiin paikalle kello 3 sen jälkeen, kun ohikulkija ilmoitti, että Sattahipin vesilaitoksen alueella sijaitsevasta lammikosta tuli paha haju. Heidän saapuessaan viranomaiset löysivät lammikosta kaksi miehen ruumista.

Myöhemmin paikalle saapuneet pelastustyöntekijät hakivat ruumiit lammikosta. Ruumiit olivat hajonneet, eikä niissä ollut merkkejä rikoksesta. Uhreja ei ilmoitushetkellä vieläkään voitu tunnistaa, mutta poliisi uskoi, että he saattoivat olla paikallisia kalastajia, jotka olivat hiipineet alueelle kalastamaan lammesta.

Poliisi epäili, että yksi uhreista olisi pudonnut lammeen, jossa on kalteva pengerrys ja jolla ei kerrottu olevan kykyä helposti poistua. Myöhemmin toinen kalastaja on saattanut yrittää auttaa toveriaan, mutta myös pudonnut vahingossa sisään. Molemmat miehet todennäköisesti hukkuivat uupumukseen.

Sattahipin vesilaitoksen virkamiesten mukaan lammikossa kalastus on kielletty, mutta sinne tunkeutuu jatkuvasti kalastaakseen laittomasti. Lammen vieressä on selkeä kyltti, joka varoittaa ihmisiä leikkimästä tai kalastamasta.

Tämä tapaus herätti Sattahipin asukkaiden huolen vesijohtoveden laadusta. Vastauksena Sattahipin vesilaitoksen virasto julkaisi 6. huhtikuuta Facebook-sivulleen videon ja kuvia, joissa esiteltiin lammen puhdistusta ja desinfiointia.

Viranomaiset ilmoittivat myös tehneensä vedenlaatutestejä ja lupasivat jakaa tulokset julkisesti.

KUVA: Khaosod
KUVA: Khaosod
KUVA: Khaosod
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.