Bensiinin huolimaton käsittely aiheuttaa tulipalon Pattaya Shopissa ja yksi henkilö loukkaantui

Pattaya -

Mies täytti pulloihin bensiiniä polttaessaan tupakkaa, kun bensiini syttyi yhtäkkiä tuleen ja poltti miehen ja hänen talonsa aiheuttaen hänelle kohtalaisia ​​vammoja.

Tapaus tapahtui kello 8 keskiviikkona 23. huhtikuuta 3 Pattayan provinssin tuomioistuinta vastapäätä olevassa kauppatalossa Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Paikalle lähetettiin kolme paloautoa.

Saavuttaessa, Palomiehet löysivät suuren joukon ihmisiä kokoontuneen palavan talon ympärille. Palo oli nielaissut sinkkikattoisen talon ja liekit olivat voimakkaita.

Palomiehet evakuoivat läheiset asukkaat ja käyttivät vesitykkejä palon sammuttamiseen. Palon saaminen hallintaan kesti lähes 30 minuuttia.

Silminnäkijöiden mukaan palo tuhosi täysin talon, jota käytettiin myös kauppana. Talon omistaja, joka tunnetaan vain herra Mana, 40, sai palovammoja molempiin käsivarsiin. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan ennen viranomaisten saapumista.

Tapahtuman silminnäkijä, Pliw Thongnam, 44, kertoi nähneensä Manan täyttävän pulloja bensiinillä polttaessaan tupakkaa. Hän varoitti häntä, että se oli vaarallista ja voi aiheuttaa tulipalon, mutta hän ei huomioinut häntä. Yhtäkkiä bensiini syttyi tuleen, joka levisi nopeasti herra Manan käsivarsille. Rouva Pliw yritti sammuttaa tulta, ennen kuin soitti viranomaisille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.