Päivitys: Taiwanin maanjäristys: yhdeksän ihmistä kuoli, yli 1,000 25 loukkaantui Hualienin voimakkaimmassa järistyksessä XNUMX vuoteen

Taiwan -

Taiwanin hallitus ilmoitti 3. huhtikuuta 2024 voimakkaasta maanjäristyksestä Hualienin kaupungissa Taiwanin itäisellä saarella, joka aiheutti yhdeksän uhria ja yli 1,011 XNUMX ihmistä loukkaantui lievissä tai vakavissa olosuhteissa.

Taiwanilainen media kertoi, että 7.3 magnitudin maanjäristys on Taiwanin voimakkain maanjäristys 25 vuoteen.

Taiwanin presidentiksi valittu Lai Ching-te tutki vaurioituneen alueen ja paljasti julkisesti, että hallitus tutki raportteja yli 70 kaivostyöntekijästä, jotka olivat jumissa kahden kaivoksen sisällä. Kaivoksen työntekijöiden kerrottiin olevan turvassa ja terveinä, mutta loukussa kaivoksissa, ja hallitus teki kaikkensa pelastaakseen heidät kiireesti.

Taiwanilaiset pelastusryhmät lähetettiin Hualien Cityyn, ja he käyttivät pelastuskoneita etsimään rakennuksiin juuttuneet uhrit. Rakennusten alle juuttuneiden uhrien määrä kuitenkin vaihteli, koska ilmoituksia oli paljon ja etsintäalue oli epämääräinen.

Massiivisen maanjäristyksen jälkeen jälkijäristysten seurauksena tapahtui yli 24 maanvyörymiä, jotka aiheuttivat rakenteellisia vaurioita teillä, silloilla ja tunneleilla. Maanjäristys vaikutti lievästi myös joihinkin Novotel Taipei Taoyuan International Airportin osiin.

Klo 9, huhtikuun 50. päivänä Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin paljasti julkisesti, ettei Thaimaan kauppa- ja taloustoimistosta (Taipei) raportoitu Thaimaan uhreja tai loukkaantumisia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.