Massiivinen 7.3 maanjäristys iskee Hualienissa, Taiwanissa; Tsunamivaroitukset annettu

Taiwan -

Klo 7 (Taiwanin paikallista aikaa), 58. huhtikuuta 3, Thaimaan ulkoministeriö ilmoitti julkisesti 2024 magnitudin maanjäristyksen tapahtuneen Hualienin kaupungissa Taiwanin itäisellä saarella, 7.3 kilometrin päässä Taipeista. Taiwanin kansalaiset saattoivat tuntea järistyksen.

Thaimaan kauppa- ja taloustoimiston (Taipei) mukaan lehdistöaikana ei ollut välittömiä raportteja thaimaalaisista uhreista tai loukkaantumisista. Taiwanin ilmatieteen laitos antoi tsunamivaroituksen paikallisille lähellä rannikkoa, jotta he varovat äkillisiä korkeita aaltoja mutta lehdistöaikaan mennessä tsunamia ei ollut noussut esiin.

Lisäksi Japanin ilmatieteen laitos antoi tsunamivaroituksen paikallisille Okinawan saarella, Miyakojiman saarella ja Yaeyamasaarilla. Japanin hallitus kuitenkin perui lopulta ilmoituksen tsunamista Varoitus.

Taiwanin palokunnan tuoreen raportin mukaan massiivisessa maanjäristyksessä on raportoitu yksi uhri ja yli 50 loukkaantunutta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.