Pattayan poliisin mielenosoitus rikosten ehkäisemiseksi Songkran-festivaalin edessä

Pattaya -

Suuri joukko lainvalvontaviranomaisia ​​kokoontui Central Pattaya Beachille ja järjesti ajoneuvojen paraatin eilen 3. huhtikuuta estääkseen rikollisuutta ja saadakseen turistit tuntemaan olonsa turvalliseksi ennen tulevaa Songkran-festivaaleja.

Operaatio, jonka nimi on "Safe Songkran, Happy Pattaya", on yhdenmukainen hallituksen ja Thaimaan kuninkaallisen poliisin politiikan kanssa varmistaakseen yleisen turvallisuuden ja turvallisuuden Songkranin aikana.

Mielenosoitusta johti Pol. Kenraaliluutnantti Akradet Pimonsri, apulaispoliisipäällikkö, mukana yli 300 poliisia 23 poliisiasemalta sekä useita poliisiajoneuvoja. Paraatin lisäksi mielenosoitukseen kuului myös poliisimarssi.

Polin mukaan. Kenraaliluutnantti Akradet, poliisialue 2, on nimennyt koko Chonburin maakunnan rikosten tukahduttamisoperaation kohdealueeksi. Operaatiossa tehdään yhteistyötä eri lainvalvontaviranomaisten kanssa, joiden tavoitteena on ehkäistä ja tukahduttaa kaikenlaista rikollisuutta, edistää matkailua, vähentää liikenneonnettomuuksia sekä ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta sekä paikallisille että matkailijoille Songkran-festivaalin aikana.

Lisäksi Pattayan poliisiasema on ottanut käyttöön "Pattaya Safety" -mobiilisovelluksen tarjotakseen palveluita yleisölle ja turisteille.

Sovelluksen avulla käyttäjät voivat raportoida tapauksista ja tarjota online-vinkkejä 24 tuntia vuorokaudessa. Käyttäjät voivat myös seurata ilmoitustensa tilaa ja pyytää hätäapua poliisilta painamalla SOS-painiketta. Sovellus on saatavilla sekä thai- että englanniksi, ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Sovellus ei kuitenkaan ole vielä saatavilla, ja se julkaistaan ​​pian, poliisi sanoi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.