Pattayan yritysjohtaja kehottaa kaupunkia keskittymään enemmän tapahtumien "laatuun" kuin "määrään"

Pattaya -

Pattayalainen liikemies vaatii kaupungin hallintoa asettamaan tapahtumien laadun etusijalle määrän, sillä viimeisimmät tapahtumat eivät olleet yhtä tehokkaita kuin kansainvälisten turistien houkutteleminen entiseen tapaan.

Thanet Supasahatsarungsi, Chonburi Tourism Associationin puheenjohtaja, sanoi, että Pattayaa mainostetaan suurena matkailukohteena, mutta kaupunki ei viime aikoina järjestä tapahtumia, jotka houkuttelevat tehokkaasti turisteja.

Mr. Thanes sanoi, että aiemmin Pattaya isännöi menestyksekkäästi suuria tapahtumia, kuten Pattaya Music Festival, Pattaya Countdown ja International Fireworks Festival. Nämä tapahtumat olivat erittäin suosittuja sekä paikallisten että turistien keskuudessa.

Mr. Thanes kuitenkin huomautti, että Pattayan viimeisimpien tapahtumien laatu on heikentynyt merkittävästi. Hän selitti, että tämä johtui siitä, että tapahtumat ovat nyt liian "hajanaisia" ja niistä puuttuu väriä ja jännitystä, joka houkutteli turisteja.

Esimerkiksi Mr. Thanes itse piti viimeisimmät uudenvuodenaaton juhlat Pattayassa "värittömänä". Hän arveli myös, että äskettäiset Pattayan musiikkifestivaalit eivät enää houkutelleet kansainvälisiä turisteja, koska suurin osa yleisöstä oli thaimaalaisia ​​ja alueen paikallisia.

Mr. Thanes suositteli, että kaupunki pidättäytyisi sesonkiaikana säännöllisistä tapahtumien järjestämisestä, kuten pitkästä lomasta ja uudenvuodenaatosta budjetin säästämiseksi. Koska turistit tyypillisesti mieluummin vierailevat Pattayassa itsenäisesti tänä aikana, kaupungin tulisi keskittyä enemmän tapahtumien isännöintiin sesonkiajan ulkopuolella markkinoiden piristämiseksi, Thanes sanoi.

Lopuksi Mr. Thanes sanoi, että kaupungin tulisi pitää kansainvälinen ilotulitusfestivaali vuotuisessa matkailukalenterissa. Hän sanoi, että tämä festivaali on suuri vetovoima turisteille, koska viimeisellä festivaalilla oli satoja tuhansia turisteja.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.