Pattaya Beach Road suljetaan kaikilta ajoneuvoliikenteeltä Wan Lain aikana 19. huhtikuuta

Pattaya -

Pattaya City on ilmoittanut sulkevansa Beach Roadin Keski-Pattayasta Etelä-Pattayaan kaikilta ajoneuvoliikenteeltä Wan Lai -päivänä, joka tunnetaan myös suurena päivänä 19. huhtikuuta 2024.

Tie suljetaan klo 2–30, jotta turistit voivat leikkiä vedellä rannalla. Pattayan apulaispormestari Wuttisak Rueimkitkan ilmoitti sulkemisesta virallisesti tiistaina 11. huhtikuuta.

Pattayan Wan Lai Day sisältää monenlaista toimintaa, mukaan lukien uskonnolliset seremoniat, kulttuuri- ja musiikkiesitykset ja vesiroiskeet. Vaikka aktiviteetit ja vesitaistelut alkavat todennäköisesti joillakin Pattayan turistialueilla jo 12. huhtikuuta, 19. päivä on virallinen Songkran, thaimaalainen uusivuosi, Pattayalla, ja siellä vierailee satoja tuhansia kotimaisia ​​ja kansainvälisiä turisteja.

Festivaali alkaa aamulla ja kestää klo 11 asti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.