Pattaya City valmistautuu Grand Wan Lai -juhliin

Pattaya -

Pattaya Cityn on määrä isännöidä mahtava "Wan Lai Day" perjantaina 19. huhtikuuta 2024.

Ilmoitus tehtiin 28. maaliskuuta Central Pattaya -ostoskeskuksessa pidetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa apulaispormestari Thithiphan Pettrakul toimi puheenjohtajana Thaimaan matkailuviranomaisen, Chonburin maakunnan kulttuuritoimiston ja Keski-Pattayan edustajien kanssa.

Wan Lai -festivaali jaetaan kahteen osaan. Ensimmäinen osa, joka pidetään klo 8–00 Wat Chai Mongkolissa, keskittyy Thai Songkran -festivaalin kauniin kulttuurisen puolen edistämiseen, säilyttämiseen ja esittelyyn. Vierailijat voivat odottaa perinteisiä esityksiä ja näytöksiä, jotka heijastavat Songkranin olemusta temppelin rauhallisen tunnelman taustalla.

Iltapäivä- ja ilta-istunto klo 3-00 muuttaa koko Pattaya Beachin moderniksi viihdealueeksi. Tunnetut thaimaalaiset ja kansainväliset DJ:t, kuten DJ Nadia, DJ Wonder, PP'DREAM, FrenchW ja Ant Emotion Town, esiintyvät suurella lavalla pitämään juhlat käynnissä. Illan kohokohta on legendaarisen rock-yhtye "Retrospect" näyttävä esitys, joka tuo lavalle hittinsä ja täyden audiovisuaalisen elämyksen.

Thithiphan esitti lämpimän kutsun sekä thaimaalaisille että ulkomaisille turisteille osallistua juhliin.

Tiesulkuja ja suunnitelmia ei ole vielä viimeistelty ja ilmoitettu lehdistöaikaan mennessä.

KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.