Australialainen turisti Comassa kahlaattuaan Pattayanmerelle korkealla marihuanalla

Pattaya -

Australialainen turisti pelastettiin melkein hukkuessaan Pattaya Beachillä maanantaina 1. huhtikuuta 2024. Turisti poltti marihuanaa ennen tapahtumaa, kertoi hänen vaimonsa.

Tapaus tapahtui eilen kello 03 Soi Jomtien 16:n edessä, Pattaya City, Nongpruen osapiiri, Banglamungin alue, Chonburin maakunta. Uhri, jonka Pattayan poliisi julkisesti tunnisti Loy Malcolm Aylesiksi, 58, oli uimassa meressä, kun hän yhtäkkiä katosi veden alle. Laupias samarialainen näki tapahtuman ja ui hänen pelastaakseen.

Mr. Loy nostettiin tajuttomana vedestä ja tuotiin rannalle. Pelastustyöntekijät suorittivat elvytyksen ja veivät hänet paikalliseen sairaalaan.

Vaimonsa, rouva Panadda Aylesin, 45, mukaan herra Loy oli polttanut kaksi marihuanasavuketta ennen kuin meni lenkille rannalle. Hän sanoi, että hänen miehensä juoksi yhtäkkiä mereen ja alkoi hukkua.

Kittichai Limjamreun, 48-vuotias laupias samarialainen, kertoi huomanneensa turistin hukkuvan ja hyppäsi välittömästi veteen auttamaan häntä.

Mr. Loy on tällä hetkellä koomassa, ja lääkäritiimi hoitaa häntä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.