Thaimaan hallitus pitää seminaarin sähkötupakan vaaroista ja vaatii valppautta Bangkokin oppilaitoksissa

Bangkok -

Klo 9, 00. maaliskuuta 28, tohtori Puangpetch Chunlaid, pääministerin kansliaan ja asiaan liittyvien virastojen ministeri, piti seminaarin sähkösavukkeiden vaaroista 2024 Bangkokin oppilaitoksen ylläpitäjille.

Tohtori Puangpetch totesi julkisesti, että sähkösavukkeet aiheuttivat huolta thaimaalaisessa yhteiskunnassa, koska nuoret ja alaikäiset voivat helposti käyttää niitä. Sähkösavukkeiden onnistunut hävittäminen edellyttää, että kaikki sektorit integroituivat ja yhdistävät kädet.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin antoi asianomaisille virastoille määräyksen puuttua sähkötupakka-ongelmiin, koska monet huoltajat tekivät valituksen Thaimaan kuluttajansuojavirastolle. Oppilaitoksissa ja yhteisöalueilla oli laitonta sähkösavukkeiden myyntiä, valitusten mukaan.

Äskettäin Thaimaan viranomaiset käynnistivät "Vape-operaation" tuhotakseen suurimmat sähkösavukkeiden myynnin lähteet yli kolmen miljoonan bahtin arvosta Bangkokin alueilla 6. maaliskuuta.

Yhteistyön muodostivat Bangkokin hallitus, kansanterveysministeriö ja Thaimaan kuninkaallinen poliisi. Tämän seurauksena yli 1,700 XNUMX laitonta e-savukesivustoa ja sosiaalisen median alusta suljettiin.

Tohtori Puangpetch kehotti kaikkia huoltajia ja koulun hallintoa valvomaan lapsiaan ja oppilaitaan pysymään poissa sähkösavukkeista, koska ne voivat vahingoittaa kehoa ja mahdollisesti vaikuttaa aivojen kehitykseen. Kouluja pyydettiin opettamaan oppilailleen sähkösavukkeiden vaaroista.

Ilmoita laittomasta sähkösavukkeiden myynnistä soittamalla numeroon 1166 tai Traffy Fondue -sovelluksen tai kaikkien valtion vihjelinjojen kautta, tohtori Puangpetch huomautti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.