Thaimaan hallitus käynnistää "Vape-operaation" Bangkokissa ja takavarikoi 10,000 3 laitonta sähkötupakkatuotetta, joiden arvo on XNUMX miljoonaa bahtia

Bangkok -

Klo 2, 30. maaliskuuta 6, tohtori Puangpetch Chunlaid, pääministerin kansliaan kuuluva ministeri, ja asiaankuuluvat virastot käynnistivät "Vape-operaation" tuhotakseen sähkösavukkeiden yli kolmen miljoonan bahtin myynnin tärkeimmät lähteet. Bangkokin alueilla.

Tri Puangpetch ja asiaankuuluvat virastot suorittivat kenttätarkastuksia eri alueilla Bangkokissa poliisitutkinnan jälkeen. Tärkeimmät sähkösavukkeiden myynnin lähteet sijaitsivat yhteisöalueilla, joissa myytiin sähkösavukkeita alaikäisille ja opiskelijoille.

Virkamiehet takavarikoivat kiistanalaisen omaisuuden ennen kuin tutkivat tarkemmin varastoja, jotka olivat jakelukeskuksia Daengin alueella. Poliisin mukaan laittomassa myynnissä oli myös verkkoalustoja, jotka toimittivat tuotteet asiakkaille.

"Vape-operaatio" integroitui kaikkiin sektoreihin e-savukkeiden tukahduttamiseksi ja hävittämiseksi Thaimaan yhteiskunnasta. Tämän seurauksena 15 eri paikkaan tehtiin ratsian ja vangittiin kahdeksan epäiltyä sähkösavukkeiden myyntiin Bangkokissa. Takavarikoitiin yli 10,000 XNUMX laitonta sähkösavukkeeseen liittyvää tuotetta, joiden arvo on arviolta kolme miljoonaa bahtia.

Tohtori Puangpetch lisäsi, että Thaimaan hallitus piti tärkeänä e-savukkeiden laittoman myynnin lopettamista, sillä alaikäiset ja opiskelijat voivat helposti päästä käsiksi alueella.

Lisäksi oppilaitosten läheltä löytyi monia kauppoja. Sähkösavukkeiden pakkauksissa oli houkutteleva ulkoasu houkutellakseen alaikäisiä ostamaan tuotetta, sanoi tohtori Puangpetch.
Tohtori Puangpetch kehotti kaikkia huoltajia ja vanhempia valvomaan lapsiaan pysymään poissa sähkösavukkeista, koska ne vahingoittavat kehoa ja voivat vaikuttaa aivojen kehitykseen.

Ilmoita laittomasta sähkösavukkeiden myynnistä soittamalla numeroon 1166 tai Traffy Fondue -sovelluksen tai kaikkien valtion vihjelinjojen kautta, tohtori Puangpetch huomautti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.