DestinAsian Magazine valitsi Bangkokin Aasian ja Tyynenmeren parhaaksi matkailukaupungiksi vuonna 2024

Kansallinen-

25. maaliskuuta 2024 Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong paljasti julkisesti, että Bangkok sijoittui ykköseksi Aasian ja Tyynenmeren alueen parhaiden kaupunkien 2024-listalla matkailukohteena DestinAsian-matkailulehden mukaan.

Sijoituksen myönsivät DestinAsianin lukijat. Ranking luokiteltiin eri kategorioihin, kuten turistikohteisiin kaupungeissa, saarilla, hotelleissa ja lomakohteissa, lentoyhtiöissä, lentokentillä ja risteilyillä, Chai totesi.

DestinAsian sijoitti myös Phuketin ja Koh Samuin kolmanneksi ja neljäksi saarikategoriassa. Lisäksi Suvarnabhumin lentoasema sijoittui toiseksi parhaaksi lentoasemaksi ja Thai Airways sijoittui kolmanneksi parhaaksi lentoyhtiöksi ja parhaan halpalentoyhtiön kategoriassa Bangkok Airways sijoittui toiseksi.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin visioi matkailua ja matkailuun liittyviä toimialoja kahdeksalla alueella, kuten lentoliikenteen solmukohtana, ruokakeskuksena, lääketieteen ja terveydenhuollon keskuksena. Chain mukaan Thaimaan hallitus pyrki nostamaan Thaimaan alueen ykköseksi matkailussa ja muilla matkailuun liittyvillä aloilla.

Äskettäin Thaimaan tavoitteena oli järjestää Thaimaassa kansainvälistä viihdettä festivaalikeskukseksi, joka edistää Thaimaan matkailua ja taloutta nopeasti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.