Thaimaa suunnittelee kansainvälistä Entertainment Boostia Formula 1:n, Summer Sonicin, Tomorrowlandin ja muiden kanssa

Kansallinen-

23. maaliskuuta 2024 Thaimaan hallituksen tiedottaja Mr. Chai Watcharong paljasti julkisesti jatkuvan edistymisen kansainvälisen viihteen, kuten Formula One Groupin, Formula E:n, Art Baselin, Summer Sonicin ja Tomorrowlandin, järjestämisessä Thaimaassa.

Thaimaan hallituksen tiedottajan mukaan Thailand Convention & Exhibition Bureau (TCEB) ja sen liikekumppanit pyrkivät nostamaan Thaimaan festivaaleja luovaksi ekosysteemiksi.

Thaimaan hallitus on ottanut käyttöön seuraavat ohjeet:

1.) Huutokauppa tapahtumaoikeuksista ja maailmanluokan tapahtumien tuominen Thaimaahan.

2.) Luo alustoja ja liiketoimintamahdollisuuksia liittyville aloille Business Festivalin ehdoilla.

3.) Vaihtoverkostot thaimaalaisten ja kansainvälisten järjestäjien välillä Festival Academyn näkökulmasta.

Thaimaan hallituksen tiedottaja totesi lisäksi, että maailmanluokan musiikkifestivaalit, kuten Summer Sonic ja Tomorrowland, ilmoittivat pitävänsä Summer Sonic Bangkok 2024 -tapahtuman 24.-25. elokuuta Impact Muang Thong Thanissa, Bangkokissa. Virallinen ilmoitus tehdään 27. maaliskuuta Summer Sonic Bangkok 2024 -tapahtumasta.

Samaan aikaan Tomorrowlandin kerrotaan järjestävän tapahtuman vuonna 2026 ja mahdollisesti jatkuvan 10 peräkkäisenä vuonna. Lisäksi Thaimaan hallitus keskusteli kansainvälisten järjestäjien liikekumppaneiden kanssa muiden tapahtumien järjestämisestä Thaimaassa, mikä oli positiivista, totesi Thaimaan hallituksen tiedottaja.

Pattayalla maailman suurin hiphop-festivaali Rolling Loud palaa toista vuotta marraskuussa, kuten täällä kerroimme.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.