Rolling Loud Thailand, maailman suurin hip hop -festivaali, palaa Pattayalle marraskuussa!

Pattaya, Thaimaa-

Rolling Loud's Vuoden 2024 maailmankiertue tuo maailman suurimman hip-hop-festivaalin kolmelle eri mantereelle ympäri vuoden!

Rolling Loud ilmoittaa palaavansa Aasiaan Rolling Loud Thailand 2024. Huhtikuussa 2023 onnistuneen ensimmäisen painoksen jälkeen tuleva Rolling Loud Thailand 2024 lupaa tuoda lavalle amerikkalaisen ja aasialaisen hiphopin kuumimmat nimet tarjoten faneille mahdollisuuden nähdä kaikki suosikkinsa yhdessä paikassa.

Tapahtuu jälleen klo Legenda Siam, huippuluokan esitystila Pattaya, Thaimaa, Rolling Loud Thailand palaa 22.-24.

Tuleva festivaali seuraa Rolling Loud Thailand 2023:n huimaa menestystä. Ensimmäinen Rolling Loud -tapahtuma Aasiassa, Thaimaa 2023 toi pääesiintyjiä Travis Scottin, Cardi B:n ja Chris Brownin sekä kymmeniä muita merkittäviä nimiä, mukaan lukien amerikkalaiset tähdet, kuten Lil Uzi Vert ja Offset, Ison-Britannian Central Cee, ja tähdet kaikkialta Aasiasta, mukaan lukien Teriyaki Boyz, Jay Park ja monet muut.

Matt Zingler ja Tariq Cherif, Rolling Loudin perustajat ja toimitusjohtajat sanovat, "Olemme erittäin innoissamme voidessamme jatkaa maailmanlaajuista 10 Years of Rolling Loud -juhlaamme toisella Rolling Loud Thailand -julkaisulla", sanoo. ” Viime vuonna paikalliset yhteistyökumppanimme auttoivat meitä järjestämään uskomattoman show'n, ja tänä vuonna odotamme innolla saavamme aikaan suuremman ja paremman kokemuksen Pattayasta. Fanien nauttiminen eri puolilta maailmaa tulevien hiphop-artistien esityksistä oli inspiroivaa, emmekä malta odottaa, että pääsemme luomaan sen tunteen uudelleen.”

Kawin Chalermroj, vt. toimitusjohtaja, More Return Plc, sanoo ”Yhtiö varmistaa jatkossakin, että festivaali on huikea menestys. More Return on tehnyt tiivistä yhteistyötä festivaalin omistajan kanssa tehdäkseen tämän vuoden painoksesta suuremman, paremman ja vieläkin nautittavamman.

Sirawat Thepcharoen, More Money Entertainment Co Ltd:n toimitusjohtaja, sanoi, ”Musiikin ystävien ei enää tarvitse matkustaa ulkomaille, koska Rolling Loud Thailand 2024 järjestetään samalla tasolla kuin Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Yli 60 artistin lista, upea valo ja ääni sekä tuotanto takaavat, että festivaalivieraat eivät tule pettymään.

Rolling Loud Thailand 2024 jatkaa festivaalibrändille kiireistä vuotta Yhdysvaltojen ja Euroopan festivaalien jälkeen. Kiertueen seuraava pysähdyspaikka on Rolling Loud California 2024, joka palaa Hollywood Parkiin Los Angelesiin pääosissa ¥$, Nicki Minaj, Post Malone ja Future x Metro Boomin 15.–17. maaliskuuta. Tänä kesänä Rolling Loud isännöi Rolling Loud Europea lähellä Wieniä, Itävaltaa, ja kansainvälisten heavy-hitterien kokoonpano julkistetaan pian.

Pysy kuulolla monien muiden Rolling Loud Thailandin ja muiden tulevien tapahtumien ilmoituksista ja muista seurata Rolling Loud Thailandia Instagram ajankohtaisia ​​päivityksiä varten.

Lisätietoja on osoitteessa RollingLoud.com ja lisätietoja Rolling Loud Thailandista TÄÄLTÄ

Katso leikkeitä ja kaikkia esityksiä Rolling Loud'sissa YouTube

Osta Rolling Loud Merch: shoprollingloud.com

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/