Pattayan hotellien käyttöaste kasvaa Songkranin lähestyessä

Pattaya -

Pattayan hotelliteollisuus kokee merkittävän nousun, ja joissakin hotelleissa on yli 90 % käyttöaste.

Wit Tantivorawongin, Land and Houses Plc:n tukiosaston toimitusjohtajan mukaan Grand Center Point -hotellit, yksi Thaimaan johtavista hotellibrändeistä, sekä Bangkokissa että Pattayassa ovat kokeneet jyrkän käyttöasteen nousun.

Hotellien käyttöaste Bangkokissa on saavuttanut 85 %, ja huonehinnat ovat keskimäärin 6,000 90 bahtia päivässä. Pattayan hotellit sen sijaan ovat nousseet vieläkin enemmän, ja käyttöasteet ovat nousseet 99 prosenttiin ja korkeimmillaan joinakin päivinä XNUMX prosenttiin, herra Wit sanoi.

Mr. Wit paljasti, että Pattayan premium-hotellien huonehinnat vaihtelevat 5,000 6,000 - 7,000 8,000 bahtiin päivässä arkisin ja nousevat XNUMX XNUMX - XNUMX XNUMX bahtiin viikonloppuisin. Hän selitti tämän nousun kiinalaisten turistien, erityisesti itsenäisten matkailijoiden, tulvan.

Mr. Wit huomautti, että thaimaalaisten asiakkaiden osuus vierailijoista oli nyt 30 %, kun se edellisenä oli 40-50 %. Kiinalaiset turistit edustavat nyt toiset 30 %, ja loput vieraat tulevat enimmäkseen Japanista ja Koreasta. Tämä kiinalaisten kävijöiden kasvu näkyy paitsi hotelleissa myös ostoskeskuksissa, kuten Terminal 21 Pattaya.

Sillä välin Chris Cherdsuriya, Pattayalla toimivan kiinteistö- ja hotellioperaattorin, johtokunnan Honor Groupin pääneuvonantaja, totesi, että Honor Groupin hotellien käyttöaste on 85 %, ja varaukset jatkuvat toukokuuhun asti.

Chris kertoi, että 60–65 % heidän vieraistaan ​​on kansainvälisiä turisteja, jotka koostuvat itsenäisistä matkailijoista ja matkaryhmistä. Korealaiset turistit ovat edelleen päävieraat, pääasiassa noin 20 henkilöä ryhmää kohden.

Hotellit näkevät myös paljon vierailijoita Taiwanista, Malesiasta, Vietnamista ja Intiasta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.