Tuhopolton aalto iskee Pattaniin: 7-11 tuhopolttajien kohteena

Pattani-

21. maaliskuuta 2024 Pattanin vartijat, Thaimaan räjähteiden hävittämisviranomaiset (EOD) ja asiaankuuluvat virastot tarkastivat paikallisten ilmoittaman alueen, koska epäilyttävä esine, joka muistutti improvisoitua räjähdyslaitetta, havaittiin Panaressa Pattanissa.

At Tapahtumapaikalla poliisi löysi punaisesta sammuttimesta epäilyttävän esineen, joka muistutti omatekoista räjähdettä. Poliisi pystyi poistamaan epäilyttävän esineen turvallisesti.

Oikeuslääkärit keräsivät todisteita tapahtumapaikalta löytääkseen yhteyden saada osalliset henkilöt vastuuseen rikoksistaan.

Sillä välin, kello 1, 00. maaliskuuta, Mueang Pattanin poliisit saivat ilmoituksia useisiin tuhopoltoihin liittyvistä rikoksista lähikaupoissa monissa paikoissa Pattanissa.

A7-11 työntekijä Mueangissa Pattanissa näki kolmen tuhopolttajan menevän kauppaan ja ampuvan neljä kertaa uhatakseen työntekijöitä ja tehdäkseen tuhopolttohyökkäyksen ennen kuin pakenivat paikalta.

Pattanin paikallinen media kertoi, että myös muut 7-11 myymälää Yaringin ja Khok Phon alueilla sytytettiin tuleen. Lisäksi Na Pradu-Sai Khao Roadin ja Sai Buri-Panare Roadin autonrenkaat sytyttivät tuleen tuntemattoman määrän tuhopolttajia.

Pattanin poliisi ja asiaankuuluvat virastot asettivat tarkastuspisteitä tarkastaakseen perusteellisesti epäilyttävät ajoneuvot ja henkilöt ja turvatakseen alueet tulevien tapausten estämiseksi.

Lue edellinen artikkeli Etelärajaprovinsseja Rangers Confront Wanted Criminals Pattanissa; Kaksi epäiltyä tapettiin ilman oikeudenkäyntiä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.