Rangers kohtaa etsityt rikolliset Pattanissa; Kaksi epäiltyä tapettiin ilman oikeudenkäyntiä

Pattani-

Kello 5, 00. maaliskuuta 14, yli 2024 etelärajaprovinssin vartijaa ympäröitiin vuokratalon ympärillä Sai Burissa Pattanissa, koska paikalliset huomasivat etsintäkuulutettuja rikollisia.

Poliisi esti Pattani-Narathiwat-tien estääkseen paikallisia loukkaantumasta epäiltyjen joukon kohtaamisen yhteydessä.

Klo 7 upseerit, uskonnolliset ja paikalliset johtajat neuvottelivat epäiltyjen kanssa antautumisesta, mutta epäillyt ampuivat virkailijoita kohti. Poliisit tulivat sitten varovaisemmiksi ja turvasivat alueen. Epäiltyjen kanssa neuvoteltuaan poliisit ammuttiin nopeasti ilman merkkejä epäiltyjen antautumisesta.

Kello 7 poliisit aloittivat ratsian epäiltyjen kiinni saamiseksi, mutta selvisi, että epäillyt piiloutuivat kodin kattoon. Sen jälkeen poliisit vetäytyivät tehdäkseen uuden suunnitelman ennen uutta yhteenottoa epäiltyjen kanssa. Tämän seurauksena yksi epäillyistä ammuttiin ilman oikeudenkäyntiä ja putosi katosta.

Klo 8 virkamiehet lähettivät dronin jäljittääkseen toisen epäillyn ennen kuin joutuivat viimeiseen yhteenottoon ainoan epäillyn kanssa, joka myöhemmin tapettiin laittomasti.

Aluksi epäillyiksi tunnistettiin pidätysmääräysten mukaan Hamdi Salo ja Rachit Mayuso.

Viranomaisten mukaan epäiltyjen uskottiin väijyvän alueella yrittäessään tehdä terroriteon ramadanin aikana. Paikalliset ilmoittivat kuitenkin poliisille ennen tragedian tapahtumista.

Poliisi ei heti selvittänyt rikoksia, joihin heitä etsittiin, tai kuinka paikalliset asukkaat tunsivat miehet.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.