Pattaya Alley -hyökkäyksessä kaksi ihmistä loukkaantui, poliisi etsii hyökkääjää

Pattaya -

Kaksi ihmistä on loukkaantunut tänään, 22. maaliskuuta, hyökkäyksessä, joka tapahtui Soin yömarkkinoilla Pattayalla.

Ensimmäinen uhri, 43-vuotias Janyawat Homchan, sai puukotushaavan vasempaan käteensä tuntemattomasta terävästä esineestä. Toinen uhri, neiti Thongbai Nadee, 43-vuotias hotellin työntekijä, sai pienen puukon vasempaan käteensä saatuaan iskuja samalla esineellä. Uhrit saivat ensiapua ensiapuhenkilöstöltä ennen kuin heidät siirrettiin paikalliseen sairaalaan.

Herra Janyawatin mukaan hyökkäys tapahtui noin klo 9 Soin yömarkkinoilla. Hän ja neiti Thongbai olivat matkalla töihin, kun tuntematon henkilö, jolla oli pieni ase, väijytti heidät. Hän yritti puolustautua ennen kuin pakeni paikalta.

Thongbai väitti kuitenkin tunnistavansa hyökkääjän. Hän sanoi, että hyökkääjä oli mies, jota vastaan ​​hän oli aiemmin tehnyt huumerikoksen. Hän uskoi, että hyökkäys oli kosto, joka johtui tapahtumasta.

Tapahtumapaikalta Pattayan poliisi löysi epäilyttävän esineen, jonka uskottiin olleen pahoinpitelyssä käytetty ase. Ase näytti olevan pieni metallipiikka, joka oli kääritty teipillä kahvaa varten. Lisäksi lähistöltä löytyi pysäköitynä oletettavasti hyökkääjälle kuulunut musta Honda-moottoripyörä. Poliisi takavarikoi piikin ja ajoneuvon todisteina.

Tapauksen tutkinta on kesken. Poliisi kehottaa kaikkia, joilla on tietoa epäillyn henkilöllisyydestä tai olinpaikasta, ottamaan välittömästi yhteyttä Pattayan poliisiasemalle.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.