Jomtienin liikemiehet haluavat yksisuuntaisen säännön poissa

KUVA: Mgronline

Pattaya -

Yli 200 yrityksen omistajaa Jomtien Beach Roadilla Pattayalla on anonut apulaispormestaria kumoamaan Jomtien Beach Roadin yksisuuntaisen liikenteen säännön.

Seuraavana on vetoomus, joka jätettiin keskiviikkona 20. maaliskuuta Pattaya Cityn päätös ottaa käyttöön yksisuuntainen sääntö helpottaakseen viemärijärjestelmän parannusprojektia lähellä Jomtien Beachia tulvien torjumiseksi.

Projekti sisältää tienvarsien louhintatyöt HDPE-viemäriputkien asentamista, maanalaisten sähköjärjestelmien asentamista, teiden pinnoitusta ja valaistuksen parantamista. Yksisuuntainen sääntö tuli voimaan 1. maaliskuuta, ja se ulottuu Jomtien Beach Roadilta Dongtan Curvesta Chaiyapruekin risteykseen. Budjetti oli noin 500-600 miljoonaa bahtia.

Keskiviikkona yli 200 yrityksen omistajaa, jotka kokoontuivat Jomtien Beachin ravintolaan, lähettivät apulaispormestari Kritsana Boonsawatille vetoomuksen, jossa kehotettiin kaupunkia peruuttamaan useiden kilometrien yksisuuntainen sääntö.

Eräs toimija huomautti, että vaikka hanke sai alun perin laajan julkisen tuen selkeiden tavoitteidensa vuoksi, yksisuuntainen muutos on kuulemma aiheuttanut vakavan myynnin laskun Jomtien Beachin yrityksissä. Lisäksi nykyistä tierakennusta ei ole, joten rajoitus vaikuttaa järjettömältä. Monet autoilijat ovat edelleen huolissaan ja muutos on aiheuttanut säännöllistä liikennettä sivukaduilla, erityisesti Chaiyapreukilla.

Sillä välin apulaispormestari Kritsana myönsi huolet ja lupasi saattaa asian Pattayan kaupungin hallinnon käsiteltäväksi kiireellisesti. Päätös tehdään tulevan kokouksen jälkeen, Kritsana sanoi.

KUVA: Mgronline
KUVA: Mgronline
KUVA: Mgronline
KUVA: Mgronline

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.