Koditon mies Pattayalla pelastettiin laskettuaan jälleen kotitekoiselle lautalle

Pattaya -

Keski-ikäinen koditon mies pelastettiin toisen kerran tässä kuussa jäätyään kotitekoiselle lautalle Pattayan rannikolla.

Video hänen matkastaan ​​on täällä YouTubessamme.

18. maaliskuuta 2024 sama mies, Somkiat-setä, jonka oikeaksi nimeksi tunnistettiin Somkiat Mahawan, 53, Thaimaan kansalainen Nakhon Phanomista, havaittiin rentoutumassa kotitekoisella muovipulloista valmistetulla lautalla ajelehtimassa keskellä kaupunkia. meri Pattayalla.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tämä mies joutuu epävarmaan tilanteeseen merellä. 12. maaliskuuta Somkiat-setä pelastettiin hänen yrittäessään purjehtia Koh Larniin samanlaisella itse rakennetulla lautalla.

Onneksi paikallisviranomaiset löysivät hänet jumissa turistilauttojen liikennöimässä vesiväylässä ja toivat hänet turvallisesti takaisin rantaan.

Ensimmäisen pelastuksen jälkeen Somkiatin olinpaikka jäi tuntemattomaksi. Kuitenkin iltana 14. maaliskuuta toimittajat löysivät hänet nukkumasta lautallaan lähellä Pattaya Beachiä Chonburista.

Toimittajien mukaan Somkiat-setä on entinen merimies, joka vietti yli 20 vuotta Thaimaan munkkikunnassa. Kun hän lähti munkkikunnasta, hän kyllästyi elämään maalla ja kaipasi merta. Hän matkusti Pattayalle Keski-Thaimaasta ja alkoi kerätä ja myydä pulloja elättääkseen itsensä. Hän kertoi toimittajille, että hän lähti Pattayan rannikolle vain rentoutuakseen ja lievittääkseen yksinäisyyttä.

Maanantaina asianomaiset viranomaiset auttoivat Somkiatin setä turvallisesti takaisin rantaan. Hänen toimintansa ovat kuitenkin herättäneet huolta paikallisten asukkaiden keskuudessa, jotka pelkäävät, että hänen toistuvasti avoveteen lähteminen aiheuttaisi vakavan törmäysvaaran pikaveneisiin. Jotkut vaativat viranomaisia ​​noudattamaan määräyksiä hänen turvallisuutensa takaamiseksi.

Somkiat-setä kuitenkin kertoi purjehtivansa merelle räätälöidyllä pullolautallaan harrastuksena, ja hän on kokenut veneilijä eikä ole vaarassa, koska hän on tietoinen Pattayan vuorovedestä ja valtamerestä. Hän oli niin rento äskettäisessä tilanteessa, että hän nukkui rauhallisesti lautallaan, kuten alla näkyy, kun viranomaiset saapuivat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.