Koditon mies löydettiin ajautumasta kotitekoiselta muovipullolautalta Pattayan rannikolta

Pattaya -

Koditon mies pelastettiin turvallisesti Pattayan merestä, kun hän yritti purjehtia Koh Larniin lautalla, jonka hän rakensi itse muovipulloista.

Ryhmä pikavenekuljettajia ilmoitti tapauksesta Pattaya Marine Disaster Preventionille noin klo 11 tiistaina 00. maaliskuuta 12. Operaattorit kertoivat nähneensä miehen istumassa muovipullolautalla keskellä merta, noin 2.4 kilometrin päässä Bali Hain laiturista.

Paikalle saavuttuaan viranomaiset löysivät thaimaalaisen miehen, jonka nimi oli vain Somkiat-setä (53), istumassa useista muovipulloista tehdyllä 80×300 cm:n lautalla. Mies, jonka koko nimeä ei tiedetty, toi mukanaan vaatteita, juomia ja ruokaa. Hän oli uupunut eikä kyennyt melomaan takaisin rantaan voimakkaiden virtausten vuoksi. Pelastusryhmä auttoi hänet veneeseensä ja hinasi väliaikaisen lautan takaisin turvaan.

Viranomaisten mukaan kodittomana uskottu Somkiat-setä oli rakentanut lautan käytetyistä muovipulloista, joita hän keräsi Pattayan roska-astioista. Hän lähti matkalle Koh Larniin noin kello 4 aamulla 00. maaliskuuta. Kuitenkin voimakkaat virrat ja tuuli työnsivät hänet pois kurssilta, jolloin hän jäi jumiin Koh Joonin lähelle. Onneksi ohi kulkeva pikaveneryhmä huomasi hänet, mikä johti hänen dramaattiseen pelastukseensa.

Pattaya News -toimittajat yrittivät löytää Somkiatin setä lisäkommentteja varten, mutta epäonnistuivat. Paikalliset asukkaat kertoivat, että Somkiat-setä oli koditon ja hänen oli nähty rakentamassa lauttaa jo jonkin aikaa; He eivät kuitenkaan koskaan uskoneet, että hän todella lähtisi merelle.

Oli epäselvää, miksi hän halusi purjehtia Koh Larniin, jonne pääsee helposti Bali Hain laiturilta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.