Apulaispoliisipäällikkö Surachet Hakparnin lakitiimi kiistää väitetyn sekaantumisen online-uhkapeliverkostoihin

Kansallinen-

Klo 10 00. maaliskuuta 19 Warachan Chuabankoh ja Nattawit Netijaruroj, apulaispoliisipäällikön Surachet Hakparnin oikeudelliset neuvonantajat, pitivät lehdistötilaisuuden hänen väitetystä osallisuudestaan ​​kuuluisiin rahapeliverkostoihin.

Thung Song Hongin poliisi toimitti aiemmin valtakirjat ja haasteet Polille. Kenraali Surachet paljasti väitettyjä taloudellisia yhteyksiä Thaimaan kuninkaalliseen poliisiin liittyen korkea-arvoisiin virkamiehiin, jotka olivat suoraan vastuussa online-uhkapeliverkostosta.

Nattawit ilmoitti julkisesti, että hän ja Warachan olivat Pol:n valtuuttamia. Kenraali Surachet esittelee tapaukseen liittyvät tosiasiatiedot. Warachan mainitsi aikaisemmat apulaispoliisipäällikköä koskevat asiat, jotka osoittautuivat todeksi, kuten ansiolahjoitusten tekeminen ja lentolippujen ostaminen virkamiehille.

Lentoliput ostettiin kuitenkin Polille. Everstiluutnantti Krit Pariyaket ja hänen kaksi muuta perheenjäsentään lakitiimin mukaan.

Lakityöryhmä keskusteli Pol:iin linkitetyistä lahjoituskuitteista. Kenraali Surachet Sala Punin temppeliin. Havaittiin, että lahjoituksen teki henkilö nimeltä "Ms. Lui”, 19. lokakuuta 2023, joka antoi henkilökohtaisen lahjoituksen Polille. Everstiluutnantti Krit uskonnolliseen seremoniaan.

Oikeustyöryhmän mukaan poliisi antoi Polista pidätysmääräyksen. Everstiluutnantti Krit, Pol. Kenraali Surachetin alainen, koska hänen väitetään olevan sekaantunut online-uhkapelitapaukseen. Lahjoituskuitissa oli apulaispoliisipäällikön nimi.

Lakityöryhmän tutkimuksessa todettiin, että 200,000 XNUMX bahtia lahjoitti Pol. Kenraali Surachet, mutta hänellä ei ollut yhteyttä muulitileihin tai uhkapelisivustoihin.

Lakityöryhmät totesivat, että väärien tietojen levittäminen ja tämän ongelman linkittäminen rahapelisivustoihin oli harhaanjohtavaa.

Lisäksi lakitiimi korosti, että Pol. Kenraali Surachet oli tehnyt lukuisia lahjoituksia ja saanut monia lahjoituskuitteja, ja kaikki uhkapelisivustojen verovähennysvaatimukset olivat perusteettomia.

Lehdistötilaisuuden aikana lakitiimi paljasti julkisesti luettelon 34 henkilöstä, joiden väitettiin osallistuneen online-uhkapelisivustoihin, mukaan lukien korkea-arvoisia upseereita ja siviilejä.

Lakityöryhmä lisäsi lisäksi, että Pol. Kenraali Surachet osoitti asian tutkintapoliisille, mutta kukaan listalla olevista ei joutunut oikeuteen.

Verkkouhkapelitapaukset olivat kansallisen korruptiontorjuntakomission tutkinnan alaisia. Lakityöryhmä huomautti, että myös nämä 34 henkilöä tulisi ottaa huomioon.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.