Thaimaan apulaispoliisipäällikkö Surachet Hakparn kutsuttiin Minnie-uhkapeliverkoston tutkimukseen

Kansallinen-

17. maaliskuuta 2024 "Minnie"-uhkapeliverkoston tutkintaryhmä lähetti Polille haasteen. Kenraali Surachet Hakparn, Thaimaan apulaispoliisin päällikkö, tunnustaa syytökset rahanpesurikoksista.

Thung Song Hongin poliisit saivat Minne-verkon tutkintaryhmältä käskyn toimittaa haaste Polille. Kenraali Surachet syytöksiin virkamiehenä salaliitosta rahanpesurikoksiin.

Pol. Kenraali Surachetin tulee ilmoittaa itsensä Metropolitan Police Division 2:lle 21. maaliskuuta 2024 Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan.

Lisäksi Pol. Kenraali Torsak Sukvimolin, Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikön on saatava Pol:n kutsu. Kenraali Surachet on korkea-arvoinen poliisi. Päällikölle on ilmoitettava asiasta ja alaiset on tuotava henkilökohtaisesti paikalle noudattamaan määräyksiä.

Äskettäin Thung Song Hongin poliisi toi asuntoon kutsun esittääkseen Polille. Everstiluutnantti Surachet.
Pol. Everstiluutnantti Surachet kertoi puhelinhaastattelussa Thaimaan kansalliselle medialle, että hän tiesi, että Thung Song Hong -poliisi oli lähettänyt kutsun, mutta hän oli poissa tuona aikana, vain hänen alaisensa oli paikalla. Siksi on selvitettävä, hyväksytäänkö haaste vai ei. Thaimaan lain mukaan haaste on vastaanotettava itse.

19. maaliskuuta Pol. Everstiluutnantti Surachet piti lehdistötilaisuuden asianajajan kanssa antaakseen lisätietoja haasteista ja syytöksistä. Hän on jatkuvasti kiistänyt kaikki väitteet yhteydestä mihinkään rahapeliverkostoon ja sanonut, että syytökset ovat luonteeltaan poliittisia ja täysin vääriä.

Lue äskettäinen artikkeli väitetystä Minnie-uhkapeliverkostosta, jossa on mukana korkea-arvoisia virkamiehiä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.