Oikeudellinen kulma: Mitkä ovat rangaistukset poliisin pahoinpitelystä Thaimaassa?

Thaimaa-

Tärkeä tarina on hallinnut mediaa tänään sen jälkeen Kaksi uusiseelantilaista miestä pidätettiin väitetysti liikennepoliisin pahoinpitelystä Phuketissa, kuten täällä kerroimme.

Mutta mitkä ovat rangaistukset poliisin pahoinpitelystä Thaimaassa? Konsultoimme kumppaneitamme klo Issan lakimiehet ja tämä on mitä heidän piti sanoa:

Thaimaassa pahoinpitely on vakava rikos, varsinkin kun siihen liittyy poliisi. Tässä ovat poliisin pahoinpitelyyn liittyvät rangaistukset:

1. Pahoinpitely:

– Jos kohtelet toista henkilöä röyhkeästi tai loukkaavasti julkisella paikalla, voit saada enintään kuukauden vankeusrangaistuksen tai jopa 1,000 30 bahtin (XNUMX USD) sakon tai molemmat.

2. Pahoinpitely poliisiin:

– Thaimaassa poliisin pahoinpitelyä pidetään väkivaltarikoksena.
– Tästä rikoksesta määrättävät rangaistukset voivat vaihdella useiden tekijöiden perusteella, mutta yleensä:
– Saatat saada noin 5,000 XNUMX dollarin sakon.
– Saatat joutua maksamaan lisäkuluja, kuten pakollisen 300 dollarin lisämaksun tai uhrin avustamismaksun.
– Koeaika ei yleensä ole vaihtoehto, vaan vankeus voi vaihdella kahdesta vuodesta elinkautiseen vankeuteen.
– Takuumaksu voidaan myöntää joissakin tapauksissa, mutta sinun on luovutettava passi tuomioistuimelle, jotta estetään pakeneminen maasta takuita vastaan.
– Sinun on pysyttävä Thaimaassa oikeudenkäyntipäivien päättymiseen saakka, mikä voi olla monimutkaisissa tapauksissa useiden viikkojen tai jopa vuosien päässä.
– Pyydä välittömästi oikeudellista neuvontaa pidätyksen jälkeen suojellaksesi oikeuksiasi ja välttääksesi itse syytteen.

Lisäksi, kahta Uudesta-Seelannista kotoisin olevaa miestä saatetaan myös saada syytteet aseellisesta pahoinpitelystä poliisin aseen ottamisesta, liikennemaksut ylinopeudesta ja tärkeä syytteet pidätyksen kiertämisestä ja poliisilta pakenemisesta., joista seuraa Thaimaassa seuraavat rangaistukset:

1. Pidätyksen kiertäminen:

– Jos yrität paeta lainvalvontaviranomaisia, jotka yrittävät saada sinut kiinni, saatat saada seuraavat rangaistukset:
– Vankeusrangaistus: Vankeusrangaistuksen kesto voi vaihdella olosuhteiden mukaan, mutta tyypillisesti se vaihtelee vuodesta useisiin vuosiin.
– Sakot: Sakon määrä voi myös vaihdella, mutta se voi olla huomattava.
– Lisäsyytteet: Tilanteesta riippuen sinua voidaan syyttää muista rikoksista, jotka liittyvät pidätyksen vastustamiseen tai oikeuden estämiseen.

2. Paen poliisia:

– Jos pakenet aktiivisesti poliisia takaa-ajon aikana, joko jalan tai ajoneuvossa, seuraamuksia voivat olla:
– Vankeusrangaistus: Vankeusrangaistuksen pituus voi olla useita vuosia.
– Merkittävät sakot: Saatat joutua maksamaan huomattavan sakon.
– Ajokortin keskeytys: Ajokorttisi voidaan keskeyttää tai jopa peruuttaa.
– Ajoneuvon takavarikointi: Jos ajat ajoneuvoa, se voidaan takavarikoida.
– Siviilivastuu: Rikosoikeudellisten seuraamusten lisäksi saatat olla vastuussa takaa-ajon aikana aiheutuneista vahingoista.

3. Rikoksen vakavuus:

– Rangaistusten ankaruus riippuu tekijöistä, kuten käytetyn voiman tasosta, muille aiheutuvasta vaarasta ja siitä, loukkaantuiko joku tapahtuman aikana.
– Toistuvat rikokset: Jos olet välttynyt pidätyksestä tai paennut poliisia, rangaistukset voivat olla vielä ankarampia.

Muista, että lainopillisen neuvonnan hakeminen välittömästi pidätyksen tai oikeudellisen tilanteen jälkeen on ratkaisevan tärkeää. Harkitse yhteydenottoa Issan lakimiehet, alla olevat yhteystiedot saadaksesi apua mahdollisissa ongelmissasi tai oikeudellisiin kysymyksiin liittyvissä kysymyksissä.

Isaan lakimiehet on erikoistunut tarjoamaan oikeudellisia palveluita ulkomaille ja ulkomaan kansalaisille Thaimaassa.

Lisätietoja saat Issan Lawyersista täältä.

-
*Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli sisältää yleistä tietoa, eikä se ole oikeudellista neuvontaa. Pyydä henkilökohtaista ohjausta pätevältä asianajajalta.*

Sponsoroitu mainos.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/