Kaksi uusiseelantilaista miestä pidätettiin Phuketissa väitetystä julmasta pahoinpitelystä Chalongin poliisia vastaan, ja heitä uhkaa ankara rangaistus

Phuket -

Klo 3, 50. maaliskuuta 16, Chalongin poliisit vangitsivat kaksi Uuden-Seelannin kansalaista, joiden väitettiin kieltäytyvän liikennerikkomuksesta, välttyneen poliisin pidätyksestä ja heitä syytettiin myöhemmin Mueangissa Phuketissa heitä takaa-ajoon ajaneen poliisin pahoinpitelystä. .

Poliisin raportin mukaan Chalongin partiopoliisi suoritti säännöllistä velvollisuuttaan Chaofa East Roadilla, Chalongin poliisiaseman edessä. Kaksi ulkomaalaista moottoripyörällä ei noudattanut liikennesääntöjä, eivät ajaneet lähellä tien vasenta puolta ja ajoivat suurella nopeudella yhteisöalueellaChalongin poliisin mukaan.

Päivystävä poliisi pyysi heiltä yhteistyötä moottoripyörien pysäyttämiseksi. Kahden rikoksentekijän väitettiin kuitenkin yrittäneen paeta poliisia.

Poliisin takaa-ajon jälkeen kaksi ulkomaalaista raivostuivat ja väitettiin hyökänneen poliisin kimppuun samalla kun poliisi tallensi tapauksen. Tilanne kärjistyi, kun ulkomaalaiset yrittivät siepata poliisin ampuma-aseen, jolloin ase laukaisi kerran, poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut.

Poliisi sai heidät väkisin kiinni pian sen jälkeen ja saattoi heidät Chalongin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.
Chalongin poliisi tunnisti nämä kaksi epäiltyä julkisesti Mr. Hamish Dayksi, 36-vuotiaaksi Uuden-Seelannin kansalaiseksi, ja herra Oscar Mattson Dayksi, joka on 38-vuotias Uuden-Seelannin kansalainen.

He olivat vastakkain ankarat oikeudelliset syytteet, joita kuvailemme tässä salaliitosta poliisien fyysiseen pahoinpitelyyn ja muut asiaan liittyvät syytteet. Lehdistöhetkellä molemmat miehet ovat edelleen poliisin vangittuna eivätkä ole julkaisseet selityksiä tapahtuneesta. Ei tiedetä, olivatko he hankkineet lakiapua.

Pahoinpitelyn kohteeksi joutunut poliisi loukkasi käsivarsia ja jalkaa.

Tämä on toinen tapaus alle viikon sisällä Kun ulkomaalainen Phuketissa väitti hyökkäävän thaimaalaisen poliisin kimppuun liikennekiistan aikana, singaporelainen mies pidätettiin ja häntä vastaan ​​nostettiin merkittäviä oikeussyytteitä, kuten täällä kerroimme.

Tämä on vain viimeisin useista järkyttävistä tapauksista, joissa ulkomaisia ​​turisteja ja vieraita väitetään käyttäytyneen huonosti Phuketissa ja Thaimaan lakien rikkominen, kuten amerikkalainen teini, jota syytetään hevosen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Toisessa järkyttävässä äskettäisessä tapahtumassa, venäläinen mies Tadžikistanista kotoisin oleva mies murhasi hänet väkivaltaisesti kannabisliiketoimintaa koskevan kiistan vuoksi. Epäilty pakeni myöhemmin Thaimaasta.

Phuketin viranomaiset ovat aloittaneet laajan tukahdutuksen Thaimaan lakeja rikkovia ulkomaalaisia ​​vastaan, kuten laittomasti työskenteleviä, sisäministeri Anutin Charnvirakulin ollessa henkilökohtaisesti vierailemassa viime viikolla. Tämä tukahduttaminen sai alkunsa pahamaineisesta tapauksesta, jossa tunnettu sveitsiläinen ulkomaalainen potkaisi thaimaalaista lääkäriä kiistan aikana hänen istumisestaan ​​portailla, jonka hän väitti olevan hänen omaisuuttaan, mutta todellisuudessa osa yleistä uimarantaa.

Samaan aikaan jotkut Phuketin thaimaalaiset vaativat entistä laajempaa tehoiskua huonosti käyttäytyviä ulkomaalaisia ​​kohtaan, vaikka on epäselvää, miltä se näyttäisi tai voisiko lakia rikkovien ulkomaalaisten laajamittainen tukahdutus vahingoittaa vahingossa matkailua.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.