Thaimaan pääministeri johtaa "IGNITE THAILAND'S TOURISM" -kokousta, jonka tavoitteena on edistää maailmanlaajuista matkailua

Kansallinen-

Klo 9, 00. maaliskuuta 15, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin johti kokousta nimeltä "IGNITE THAILAND'S TOURISM" Queen Sirikit National Convention Centerissä yhdistäen voimansa julkisen ja yksityisen sektorin kanssa.

"IGNITE THAILAND'S TOURISM" -aivoriihikokous sai kaikki sektorit yhdistämään voimansa edistääkseen Thaimaan matkailua matkailukohteena ASEANissa ja maailmanlaajuisesti.

Srettha paljasti julkisesti, että hän osallistui virallisten Euroopan-vierailujensa jälkeen Berliinissä, Saksassa, International Tourismus Borse 2024 (ITB) -tapahtumaan, joka on suurin matkailualaa edistävä tapahtuma maailmannäyttämöllä.

Srettha osoitti ITB:ssä näkemyksensä siitä, että vuonna 2025 Thaimaan matkailu olisi historiallisella hetkellä, sillä Thaimaan hallituksella oli tukipolitiikkaa, kuten ilmaisia ​​viisumitoimenpiteitä, kuten Schengen-viisumiehdotuksia, mikä oli menossa positiiviseen suuntaan.

Lisäksi Srettha lisäsi, että Thaimaan on kehitettävä infrastruktuuriaan lentokenttien laajentamista ja automatisoitua passintarkastusohjelmistoa varten. Thaimaan on annettava ulkomaisille matkailijoille hyvä vaikutelma parhaan matkakokemuksen saavuttamiseksi, Srettha huomautti.

Vieraillessaan Ranskassa Srettha keskusteli mahdollisuudesta järjestää Formula 1- ja Formula E -kilpailut Thaimaassa, mikä voisi mahdollisesti edistää matkailua ja kansantaloutta.

Thaimaan matkailun edistämisen lisäksi Srettha totesi, että Thaimaan hallitus piti tärkeänä toissijaisia ​​kaupunkeja. Toissijaisten kaupunkien paikallisilla oli potentiaalia, koska heillä oli ainutlaatuiset kulttuurit ja perinteet thaimaalaisena pehmeänä voimana.

Matkailubudjetti rajoittui kuitenkin siihen, mihin hallituksen on kiinnitettävä huomiota ja miten veroja käytetään. Sijoituksen tuoton oli oltava kannattava tuotto, Srettha huomautti.

Lue viimeaikaiset artikkelit Thaimaan pääministeristä Srettha Thavisinista:

TIME-lehden kansi sisältää Thaimaan pääministeri Srettha Thavisinin "myyjänä"

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin tutkii Clean Energy -kumppanuutta Ranskan kanssa, Eyes Formula 2027 -kilpailua Thaimaassa vuoteen XNUMX mennessä

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.