Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin tutkii Clean Energy -kumppanuutta Ranskan kanssa, Eyes Formula 2027 -kilpailua Thaimaassa vuoteen XNUMX mennessä

Kansallinen-

Klo 3 (Pariisin paikallista aikaa) 50. maaliskuuta 11 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vieraili virallisesti Electricite de Francen päämajassa keskustellakseen Ranskan puhtaan energian viraston kanssa.

Srettha osallistui ydinturvallisuutta, säteilysuojelua sekä ympäristön ja ihmisten suojelua käsittelevään konferenssiin eri asiantuntijoilta. Srettha paljasti julkisesti, että se oli hyvä tilaisuus tutkia puhtaan energian mahdollisuutta, suuntaviivoja ja visiota Ranskassa.

Ajatuksen ansiosta Thaimaa voisi kehittää ekspansiivisia konsepteja ja vakautta puhtaassa energiassa, Srettha sanoi.

Konferenssin jälkeen, klo 5 (Pariisin paikallista aikaa), Srattha tapasi Formula 30 -konsernin yrityksen johtajan Stefano Domenicalin kanssa ohjeen Formula XNUMX -kilpailun järjestämisestä Thaimaassa.

Formula 1 -ryhmän kerrottiin todenneen, että Thaimaassa oli oikea rata Formula 1 -kilpailuille. Kilpailu oli mahdollista järjestää Thaimaassa, mutta joukkueen piti kartoittaa paikka ja valmistautua lisää, Srettha sanoi.

Lisäksi Srettha julkaisi X:llä, että hän pyysi Formula 1 Racingia, kansainvälistä kilpa-organisaatiota, järjestämään tapahtuman Thaimaassa ja vakuuttamaan luottavaisesti, että Thaimaasta on kaikki tarvitaan tapahtumapaikan kannalta.

Formula 2027 -ryhmä tarkastaisi Thaimaan mahdollisuuden ennen kuin esittelee mahdollisuuden tapahtuman järjestämiseen vuonna XNUMX. Se loisi paljon taloudellista arvoa maalle, jos Formula XNUMX päättää järjestää kilpailun, Srettha sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.