Pattayan apulaispormestari varoittaa Jomtien Beachin operaattoreita estämään pysäköintipaikkoja vastineeksi palveluista

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Wuttisak Ruemkitkan vieraili henkilökohtaisesti palveluntarjoajien luona Jomtien Beachillä tiistaina varoittaakseen heitä pakottamasta turisteja käyttämään heidän palvelujaan vastineeksi "julkisista" parkkipaikoista rannalla.

12. maaliskuuta 2024 herra Wuttisak yhdessä kansanterveysviranomaisten ja asiaankuuluvien virastojen edustajien kanssa antoi ankaran varoituksen Jomtien Beachin aurinkovarjojen käyttäjille.

Varoitus johtui verkossa olevista valituksista, joiden mukaan Jomtien Beachin sateenvarjooperaattorit olivat estäneet julkiset pysäköintipaikat sateenvarjojensa edestä ja pakottaneet rannankävijät vuokraamaan sateenvarjoja tai ostamaan tuotteita vastineeksi pysäköintimahdollisuudesta.

Wuttisak osallistui keskusteluihin operaattoreiden kanssa kuullakseen heidän puolensa tarinasta. Tämän seurauksena operaattoreiden antamissa tiedoissa ilmeni joitakin ristiriitaisuuksia.

Vaikka julkisten valitusten tueksi ei löytynyt todisteita, Wuttisak painotti silti toimijoille, että yleiset tiet ovat kaikkien käytössä, eikä pysäköintipaikkojen estämistä voida hyväksyä.

Apulaispormestari muistutti yleisöä ja turisteja ottamaan yhteyttä Pattayan yhteyskeskuksen vihjepuhelimeen (1337) ilmoittaakseen kaikista aurinkovarjokäyttäjien sopimattomasta käytöksestä, mahdollisuuksien mukaan todisteiden kanssa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.