Thaksin Shinawatran paluu Chiang Maihin 17 vuoden jälkeen, keskellä pääministerin suunniteltua vierailua

Kansallinen-

7. maaliskuuta 2024 Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat sen jälkeen, kun Paetongtarn Shinawatra paljasti julkisesti Thaksin Shinawatran matkareitin 14.–16. maaliskuuta hänen kotikaupunkiinsa Chiang Maihin.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Thaksin julkaisi matkasuunnitelman Chiang Maihin 14. maaliskuuta matkustaessaan yksityiskoneella. Kohteena oli asuinpaikka Summit Green Valleyssä Mae Rimissä Chiang Maissa.

Hänen vierailunsa tarkoituksena oli osoittaa kunnioitusta hänen esivanhemmilleen temppelissä San Kamphaengissa Chiang Maissa. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan tämä vierailu Chiang Maihin on hänen ensimmäinen kerta 17 vuoden ajan ulkomailla pakolaisena.

Kerrottiin, että hänen sukulaisensa ja läheiset ystävänsä tapaisivat Thaksinin hänen vierailunsa aikana Chiang Maissa.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin oli kuitenkin myös aikonut vierailla Chiang Maissa 15. maaliskuuta suorittaakseen hallituksen tarkastuksen ja seuratakseen PM 2.5 -ongelmia, jotka aiheuttivat huolta thaimaalaisten ja ulkomaalaisten keskuudessa. Sen jälkeen 18. maaliskuuta Srettha vierailee Phayaossa osallistuakseen Thaimaan hallituksen kokoukseen.

Lue äskettäinen artikkeli Thaksin Shinawatrasta, joka sai matkustaa Chiang Maihin tapaamaan sukulaisia ​​ja osoittamaan kunnioitusta perheesi esi-isilleen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.